S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Karabasan - The Entity - 1982 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Carla Moran görünmeyen bir varlık tarafından önce dövülüp, sonra tecavüz edilmiş bir şekilde bir gece uyanır. Arkadaşları ve ailesi önce onun aklını yitirdiğini düşünür, ama daha sonra ona parapsikoloji yöntemiyle yardım etmek isterler. Bir müddet sonra araştırmacılar, kötü bir ruhsal gücün ona musallat olduğunu anlayacaklardır. Şimdi tek yapmak istedikleri şey, bu görünmeyen iblisi nasıl durduracaklarıdır. Filmin gerçek bir olaydan esinlendiği rivayet edilmektedir.



Zorlu Yarış - Repo Man - 1984 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Repo Man nedir? İllegal bir suç örgütü müdür? Ya da "punk hayat tarzı" yaşamayı seçen gençler için en münasip bir meslek midir? Otto'ya sorarsanız ikinci şıktır. Otto, alternatif hayat tarzıyla en uyumlu işi idame ettirmektedir: Araba Hırsızlığı! En az kendisi kadar "pislik" arkadaşı Bud'ın önerisiyle girdiği bu yol, kentte aynı mesleği paylaştığı diğer Repo Man'ler ile gireceği rekabet ile giderek hızlanır. Ancak; 1964 model bir Chevrolet Malibu arayan Bud ve Otto'yu bir sürpriz beklemektedir. Ayrıca araba, FBI ajanı bir kadın ve ekibi tarafından da aranmaktadır. Alex Cox'un uzaylılarla da renklendirdiği yarı komedi yarı bilim kurgu olan filmi Repo Man, 80'lerin punk akımını başarıyla yansıtan kült bir film.



Vahşi Değişim - Freaked - 1993 - DVDrip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zehirli kimyasal madde üreten bir şirket, iyi bir konuşmacı olan Ricky Coogan kanalıyla imajını düzeltmeye çalışmaktadır. Ricky, kimyasal maddelerin etkilerini ilk elden gözlemlemek amacıyla gittiği Güney Amerika'da kendini mutasyona uğramış yaratıklarla dolu bir çiftlikte bulur. Çiftliği yöneten Elijah, yaratık makinesini üzerinde deneyebileceği yeni birinin gelmesinden oldukça mutludur. Ricky'nin tanıtımını gerçekleştireceği madde, çeşitli yaratıkların oluşumundan sorumlu kimyasalın ta kendisidir.



Soylu Kan - Final Reprisal - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Seargant David Callahan leads a task force of U.S. Marines including his best friend and homosexual lover Charles Murphy sent in behind enemy lines to perform a secret mission. The mission becames a failure, when commandos kills daughter of powerful Captain Vinai. Five years later Callahan lives in Thailand, and works as a secret adviser of the Thai Special Forces. Unfinished feuds from Callahan's past return, and soldier is forced to come back to the Vietnamese P.O.W. camp he escaped years before, then fight off a deadly duel.

Google Çeviri - Seargant David Callahan, en iyi arkadaşı ve eşcinsel sevgilisi Charles Murphy'nin gizli bir görev yapmak için düşman hatlarının arkasına gönderdiği ABD Deniz Kuvvetleri'nin bir görev gücüne liderlik ediyor. Komandolar, güçlü Kaptan Vinai'nin kızını öldürdüğünde, görev başarısızlığa uğrar. Beş yıl sonra Callahan Tayland'da yaşıyor ve Tayland Özel Kuvvetleri'nin gizli danışmanı olarak çalışıyor. Callahan'ın geri dönüşünden kalan bitmemiş anlaşmazlıklar ve asker, yıllar önce kaçtığı Vietnamlı POW kampına geri dönmek zorunda kaldı, sonra ölümcül bir düelloyla savaştı.



Bir Adam Bin Adam - The Last Word - 1979 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Başka insanların intiharlarını yazarak yaşayan bir adam bir gün yeni bir müşterisinin kız kardeşiyle aşk yaşamaya başlar.



Vampirler - Outback Vampires - 1987 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

What happens when two rodeo men and a female hitchhiker go up against vampire.

Google Çeviri - İki rodeo adamı ve bir dişi otostopçu vampirle karşı karşıya geldiğinde ne olur?



Soğuk Mezar - Shallow Grave - 1987 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Passing through a small Georgia town on their way to Florida, four young college girls witness the local sheriff murder a woman. They try to escape before he murders them, too.

Google Çeviri - Florida'ya giden küçük bir Georgia kasabasından geçerken, dört genç kolejli kız yerel şerif cinayetine bir kadın tanıklık ediyor. Onları öldürmeden önce kaçmaya çalışırlar.



Sil Baştan - Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - 2004 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Joel Barish (Jim Carrey)'in eski sevgilisi Clementine (Kate Winslet) yaşadıkları iki yıllık ilişkiye dair tüm anılarını gizemli tıbbi bir müdahale ile kafasından sildirir. Bunu öğrenen Joel çok üzülür ve aynı prosedürü kendi üzerinde uygulatmaya karar verir. Bütün anılarını sildirmek için derin uykuya yattığında, gözlerinin önünden Clementine ile yaşadığı günler geçer. Joel aslında Clementine'i unutmak istemediğini anlar ve müdahaleyi durdurmak için çabalar.



Sil Baştan - Eternal Sunshine Of The Spotless Mind - 2004 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Joel Barish (Jim Carrey)'in eski sevgilisi Clementine (Kate Winslet) yaşadıkları iki yıllık ilişkiye dair tüm anılarını gizemli tıbbi bir müdahale ile kafasından sildirir. Bunu öğrenen Joel çok üzülür ve aynı prosedürü kendi üzerinde uygulatmaya karar verir. Bütün anılarını sildirmek için derin uykuya yattığında, gözlerinin önünden Clementine ile yaşadığı günler geçer. Joel aslında Clementine'i unutmak istemediğini anlar ve müdahaleyi durdurmak için çabalar.



Katil Göz - White Of The Eye - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir çöl kasabasında ev hanımları öldürülmektedir. Ses sistemleri kuran bir adam suçlanır. Adam suçsuzluğunu ispatlamaya çalışır.



İnci Küpeli Kız - Girl With A Pearl Earring - 2003 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1665 Yılının Hollanda'sında geçen bu filmde on yedi yaşındaki Griet (Scarlett Johansson) babası bir iş kazasında kör kalınca ailesini geçindirmek için çalışmak zorunda kalır ve ressam Johannes Vermeer'in (Colin Firth) evinde hizmetçiliğe başlar. Griet, zamanla evli olan ressamın ilgisini çeker. Vermeer, onun yetiştirilme tarzı, eğitim düzeyi ve sosyal konum açısından çok farklı olmasına rağmen, renkler ve ışığı algılama kabiliyetini farkederek onu resimlerinin gizemli dünyasına çeker. Bu ortak yönlerinden dolayı aralarındaki hizmetçi-efendi ilişkisi yerini yakınlaşmaya bırakır.



Beş Kişilik Ordu - Amerika'da Beş Türk - The Five Man Army - 1969 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Spaghetti western about a group of bandits, led by Peter Graves, who plan on robbing a train transporting gold for the Mexican army.

Google Çeviri - Spagetti batı, Meksikalı ordusuna altın taşıyan bir tren soymayı planlayan Peter Graves liderliğindeki bir grup haydut.