S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vahşi Gezegen - Savage Planet - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Dünya, yıllar içinde geçirdiği ekolojik tehlikelere boyun eğmiş ve artık insan barındıramaz hale gelmiştir. Bir grup bilimadamı, yeni ve daha güvenli bir gezegen bulmak için kolları sıvarlar ve bilmedikleri bir gezene seyahat ederler. Ne tür bir belaya bulaştıklarından habersiz olan bilimadamlarını, orada tehlikeli süprizler beklemektedir.






Laurel Canyon - 2002 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Laurel Canyon, bir çok müzisyen, aktör, aktrist ve bohem hayatı sürenlerin yaşadığı bir yerdir. Jane genç sevgilisi Ian'ın gitarist olduğu bir İngiliz grubuna hit bir single yapmaya çalışan bir plak yapımcısıdır. Jane'in oğlu Sam ve nişanlısı Alex'se Harvard tıp fakültesinden yeni mezun olmuşlardır. Ve annesinin evinde kalmaya L.A.'e gelirler. Ancak annesinin evini adeta bir stüdyoya çevirmiş olması, bir yer bulana dek orada kalmalarını gerektirir. Burada geçirdikleri günler herkesin hayatını değiştirecektir.






Havai - Hawaii - 1966 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1820'li yıllarda misyonerlerin gelişiyle birlikte kirlenmeye başlayan Hawaii'nin öyküsü...






7 Kardeşe 7 Gelin - Seven Brides For Seven Brothers - 1954 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Büyük ağabeyleri Adam, yeni evlendiği karısını kardeşleriyle beraber yaşadığı kulübeye getirdiğinden beri Pontipee erkeklerinin hayatları oldukça değişmiştir. Hatta durumdan öyle etkilenirler ki, bekar kardeşler kendileri de birer eş sahibi olmak için kasabaya inip beğendikleri kızları kaçırırlar! Stanley Donen'ın yönetmenliğini üstlendiği bu son derece keyifli müzikalde Oscar ödüllü Gene de Paul Johnny Mercer şarkısı, Michael Kidd'in koreografisi ile her şey yerli yerine oturuyor. Başrollerdeki Jane Powell ve Howard Keel'e geyik derilerine bürünmüş erkek dansçılar ve iç etekli dansözler eşlik ediyor.