S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Buz Fırtınası - The Ice Storm - 1997 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1973 Yılı şükran gününden hemen sonra... Hoods Ailesi yavaş yavaş kontrolden çıkıyor. Benjamin Hoods ofisteki dertlerini hatırlamamak için içkiye sığınırken, karısı devamlı yalan söyleyen kocasına karşı sabrının son zamanlarını yaşıyor. Aile ilişkileri gitgide yozlaşıyor ve o sırada yüzyılın en büyük kar fırtınası ortaya çıkıyor.






Çıplaklar Kafesi - The Naked Cage - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young woman is falsely convicted of a bank robbery and sent to a maximum-security prison run by a corrupt warden, where she is forced to suffer various indignities.

Google Çeviri - Genç bir kadın yanlışlıkla bir banka soygunu hakkında hüküm giymiş ve çeşitli yolsuzluklara maruz kalmaya zorlanan yolsuz bir müdür tarafından çalıştırılan maksimum güvenlik cezaevine gönderilmiştir.






Tutku - Monkey Shines - 1988 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zombi üstadı Romero'nun başka sularda da ne kadar başarılı olabileceğinin ispatı olan Monkey Shines 1988 yılı yapımı orjinal bir film..Felç geçiren ve belden aşağısı tutmayan Allan Mann'a kendisine yardımcı ve arkadaş olması amacıyla bir maymun hediye edilir. Ancak bu sıradan bir maymun değildir. Mann, bir süre sonra maymunun, kendisinin sevmediği ve uyuz olduğu kişilerin başına yavaş yavaş bela olmaya başladığını farkeder. İlk başlarda sadece yüzüne konduğu için parçaladığı muhabbet kuşunu görmezden gelse de, filmin ilerleyen dakikalarında ceset sayısı arttıkça maymunun baş belası küçük pisliğin teki olduğunu keşfedecektir.