S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şövalye Ninja 3 Cehenneme Kadar - Ninja Knight 3 Heaven's Hell - 1989 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Film özeti bulunamadı...



Sınıf 1999 1 - Class Of 1999 1 - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Okullara öğrencileri yönlendirmeleri için gizlice robot öğretmenler yerleştirilmiştir. Yeni öğretmenler kurallara uymayan öğrencileri yola getirmekte başarılı olurlar ama bazıları da fazla ileri gider. Zeki öğrenciler kısa sürede ortalıkta dönen işlerden şüphelenmeye başlarlar.



Sınıf 1999 2 - Class Of 1999 2 - 1994 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İlk bölümde bütün robot öğretmenlerin yok edildiğini düşünmüştük, ama eğitim sistemini yerle bir etmek için yola çıkmış biri daha vardır.



Silah Delisi - Guncrazy - 1992 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gittigi her yere ölümü götürdü. Önemsiz insanların önemsiz bir hayat yaşadığı önemsiz bir kasabada bir çocuk kadın Anita. Anita yaşam kulvarını degiştirmeye kararlıdır ve yeni bir güce kavuşur. Silah... Drew Barrymore'un henüz 17 yaşında iken çevirdigi ilk filmlerindendir. 



Ogullarım Ve Ben - Söz Verdikten Sonra - After The Promise - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Duygusuz bir sosyal hizmet görevlisi dul Elmer Jackson'ın baba olmaya elverişli olmadığını açıklar ve bunun üzerine Elmer'in dört oğlu ondan alınır. Çocuklar, yetimhaneler çeşitli bakıcı aileler ve enstitüler arasında sürüklenirken onların yanlız ve cahil bir işci olan babaları ailesini tekrar bir araya getirmek için uğraşmaktadır. Ailesini tekrar bir araya getirmeyi sonunda başarır. Fakat aradan geçen uzun yıllar ve aile fertleri arasındaki kopukluk, çeşitli sorunlara yol açmaktadır.



Kan Sporu 3 - Bloodsport - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kan Sporu 3, bizi Alex Cardo'nun (Daniel Bernhardt) dünyasına geri götürmektedir. Bu sefer bütün dövüşleri sona erdirecek olan büyük dövüşte, dünyanın en kötü savaşçısı olan Beast e karşı mücadele etmek zorundadır. Sadece kendi onurunu kurtarmak için değil, hocası, ustası ve manevi babası olan Sun'ın da intikamını almak için dövüşecektir. Alex, rakibini yenebilmek için Kan Sporu 2'de borçlandığı Leung'a geri döner. Leung ona, Beast'i yenebilmesi ve bu son dövüşü kazanabilmesi için bütün enerjiyi aklına ve vücuduna yönlendirmeyi öğretir.



Kahverengi Elbiseli Adam - The Man In The Brown Suit - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Agatha Christie'nin orijinal romanından uyarlanan filmde bir kadın elmas hırsızlığı operasyonuna katılmak için Güney Afrika'ya gider.



Jaguar Projesi - Cannibal Mercenary - Jungle Killers The Jaguar Project - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A Thai veteran of the Vietnam War and all around master of combat leads a group of men on a daring mission into the jungles of Vietnam to topple a dangerous drug lord and his cannibal army.

Google Çeviri - Vietnam Savaşı'ndan ve savaşın efendisi çevresindeki Taylandlı bir emektar, tehlikeli bir uyuşturucu efendisi ve yamyam ordusunu devirmek için Vietnam ormanlarına karşı cesur bir görevde bulunan bir grup insanı yönlendiriyor.



Hawaii' de Ölümcül Tuzak - Hard Ticket To Hawaii - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İki ajan çok güçlü bir uyuşturucu baronunun mücevherlerini çalınca büyük bir savaş başlar.

Başkanın Adamı 2 - The President's Man A Line In The Sand - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A counterterrorism specialist is assigned by the President to track down a terrorist who is suspected of planning to set off a nuclear device in the U.S.

Google Çeviri - Bir terörle mücadele uzmanı ABD'de bir nükleer cihaz yola planlama şüphelenilen bir terörist izini Başkan tarafından atanır.