S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Öpücük - Lultimo Baccio - The Last Kiss - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uzun süredir birlikte olan Giulia ve Carlo mutlu bir çifttir. Ancak Giulia’nın hamile olduğunu öğrenince Carlo’nun yaşamı tepetaklak olur. Giulia hazırlıklara başlamıştır bile, oysa geri dönüşü olmayan sorumluluklar üstlenme ve yetişkinlerin dünyasına adım atacak olma düşüncesi Carlo’yu panik etmektedir. Bu yetmezmiş gibi, yakın bir arkadaşının geceyarısı biberon seansları, dinmek bilmeyen bebek çığlıkları ve cinsel hayatın sona ermesiyle ilgili anlattığı dehşet hikayeleri Carlo’nun paniğini iyiden iyiye artırır. Bütün bu duygularla Giulia’dan uzaklaşan Carlo kendisini tesadüfen karşılaştığı 18 yaşında bir kızın cazibesine kaptırır. Sırada, 29 yıllık durağan ve sıkıcı evliliğinden bunalmakta olan Giulia’nın annesi Anna, yakın zaman sonra büyükanne olacağını öğrenince şok geçirmiş, yaşlanma duygusuna karşı yeniden tutku ve aşkı yakalamak için arayışlar içine girmiştir.



Sarı Fırtına - Live Hard - 1989 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In Hong Kong, terrorists from Libya blow up a bus which kills the son of the American consul. The Hong Kong Police Force sends Lui Yung and his team of special agents to investigate the case and destroy the terrorist group. On the other hand, Senior Inspector Hui Tat-ming (Simon Yam) of the Regional Crime Unit is discontented by the fact that he is no longer in charge of the case since it has been transferred to the Politics Department. However, Hui secretly investigates alone to track down the terrorists and bring them to justice.

Google Çeviri - In Hong Kong , gelen teröristler Libya oğlu öldüren bir otobüsü havaya uçurmak Amerikan konsolosu. Hong Kong Polis Gücü davayı incelemek ve terörist grubu yok etmek Lui Yung ve özel ajanlar ekibi gönderir. Öte yandan, Kıdemli Müfettiş Hui Tat-ming ( Simon Yam Bölgesel Suç Birimi) bu Politika Bölümüne devredilmiştir beri artık halinde sorumlu olduğu gerçeği ile mutsuzdur;. Ancak, Hui gizlice teröristleri izini ve adalet getirmek için tek başına araştırır.



Köpeğini Kaybedenler Kulübü - Year Of The Dog - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sıradan bir sekreterin yaşamı, köpeğinin ölümünün ardından umulmadık ölçüde değişir. Peggy, yıllardır aynı ofiste çalışan, kırk yaşlarında, yalnız, bekâr, çocuksuz, 'bir kedisi bile olmayan', mutsuz bir yönetici asistanıdır. Hayatının tek anlamı, 'Kurşun Kalem' adındaki sevimli köpeğidir. Kurşun Kalem, zehirli bir yemek yiyip öldüğünde, Peggy'nin hayatı altüst olur. Yaşamaya küsen Peggy, karşısına çıkan yeni tesadüfler ve değişimler karşısında ne yapacaktır?



Komplo Teorisi - Conspiracy Theory - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New York'ta taksi şöförlüğü yapan Jerry Fletcher (Mel Gibson) komplo teorilerine çok meraklıdır. Etrafındaki herkesle ülkeyi gerçekten yöneten adamları ve sokaklarda serbest dolaşan suikastçileri konuşmayı adet haline getiren Fletcher bir gün, Adalet Bakanlığı avukatı Alice Sutton'un da (Julia Roberts) gerçeklerden haberdar olması gerektiğine karar verir. Avukatın ofisine ziyarete giden Fletcher, kısa sürede oradan kovulur. Ama, çok yakında ikisi beraber hayatlarını kurtarmaya çalışacaklardır.



Komplo Teorisi - Conspiracy Theory - 1997 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New York'ta taksi şöförlüğü yapan Jerry Fletcher (Mel Gibson) komplo teorilerine çok meraklıdır. Etrafındaki herkesle ülkeyi gerçekten yöneten adamları ve sokaklarda serbest dolaşan suikastçileri konuşmayı adet haline getiren Fletcher bir gün, Adalet Bakanlığı avukatı Alice Sutton'un da (Julia Roberts) gerçeklerden haberdar olması gerektiğine karar verir. Avukatın ofisine ziyarete giden Fletcher, kısa sürede oradan kovulur. Ama, çok yakında ikisi beraber hayatlarını kurtarmaya çalışacaklardır.



Cezalandırıcı - Demolition Man - 1993 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1990'larda metropol teröristi Simon Phoenix (Wesley Snipes), kamuya karşı işlediği suçlardan ötürü dondurularak buz içine hapsedilir. Onu adelete teslim eden ve sert metotlarıyla ünlü polis memuru John Spartan (Sylvester Stallone) da Phoenix tarafından kurulan bir komploya kurban gider ve bir otobüs dolusu masum sivili öldürmekle suçlanarak aynı akıbete uğrar.

2032 yılında, şiddetten temizlenmiş ve sinir bozucu derecede sorunsuz görünen San Angeles'te (Los Angeles'in 2023'teki adı) Phoenix yanlışlıkla serbest kalır ve şiddetle başetmeye hiç de alışık olmayan polis teşkilatı dehşete kapılarak Spartan'ı da uykusundan uyandırır ve yardımını istemek zorunda kalır. Burada sempatik kadın polis Lenina Huxley (Sandra Bullock) ile uyumsuz bir çift oluştururlar.

Şakacı tavırları ve aksiyonperver mizacı ile Spartan, şehrin yeraltında yaşayan evsiz isyancılarla dolu bir sahte cennet olduğunu zaman geçmeden anlayacaktır. Filmin sonunda, şehrin her iki kanadını oluşturan kesime kolaycı ve maço bir şekilde yol gösterirken meşhur repliğini söyleyecektir: 'siz biraz temizlenin, siz de biraz kirlenin'



Black White Sex - 2012 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Through the eyes of Angie comes a film that will make you stop and really think about sex. Angie is a prostitute, a chameleon - a butterfly. As she reveals herself, layer-by-layer, she also exposes the man who is interviewing her.

Google Çeviri - Angie'nin gözünden, seni durduracak ve gerçekten seks hakkında düşünecek bir film geliyor. Angie bir fahişe, bir bukalemun - bir kelebek. Kendisini, katman katman olarak ortaya koyarken, kendisi ile görüşen adamı da ortaya koyuyor.



Benim Ülkem - Meu País - My Country - 2011 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A film about the reunion of a family broken by the pain and because of the pain can be reunited. An intense story, told in a soft and sensitive way, showing the search and dedication of a man rediscovering family and the love that unites the brothers, finally forming a real family.

Google Çeviri - Ağrı ve ağrının neden olduğu bir ailenin yeniden birleşmesi hakkında bir film yeniden bir araya getirilebilir. Yumuşak ve hassas bir şekilde anlatılan yoğun bir hikaye, aileyi yeniden keşfeden bir erkeğin ve erkek kardeşleri birleştiren sevginin arayışını ve adanmışlığını göstererek sonunda gerçek bir aile kurdu.