S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ponpon Kızların İntikamı - Revenge Of The Cheerleaders - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aloha Ponpon kızları ile Lincoln Lisesi Ponponları arasında rekabet vardır. Aloha kızları Lincoln'ların sınıfında esrar çekerken basılırlar.






Pasifik Savaşları - Midway - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Savaşın amacı stratejik Midway adası'nı almak ve Amerikan uçak gemilerini yok etmekti. Bu amaçla toplanan Japon armadasında 200 parçalık Japon filosunda 8 uçak gemisi ve 11 zırhlı bulunuyordu. Buna karşılık Amerikalılar 3 uçak gemisi etrafında 76 parçalık bir filo hazırlayabilmişlerdi. Ne var ki Japonlar güçlerini dağıttılar. İki uçak gemisini, Amerikalıları kuzeye çekmek için Aleutian Adaları’na doğru göndermişler, iki uçak gemisini de esas filonun çok gerisindeki çıkarma filosuna tahsis etmişlerdi. Japon şifresini çözen Amerikalılar birçok bocalamaya ve Yorktown’ın bu sefer batmasına rağmen, Japon İmparatorluk Filosu’nun belkemiği olan en önemli dört Japon uçak gemisini batırdılar. Bu savaşın Amerikalılar lehine sonuçlanmasındaki en önemli etken Amerikan ordusunun Japon şifreleme sistemini çözmeleri ve Japonların bundan haberi olmamasıdır. Japon uçak gemilerinin batırılmasındaki etken ise Japon amiralinin hazırda bekleyen silahları yüklenmiş muharebe uçaklarının saldırı filosu geri dönmedi diye bombardıman cephanesi yüklemek amacıyla hangara indirmesi ve bu sırada Amerikan uçaklarının gemilere saldırmasıdır. Bu savaşta ve sonraki savaşlarda Japon donanmasının yenilmesindeki en önemli etkenlerden biri Japon gemilerinde radar bulunmaması olacaktır.






Paris Yanıyor - Is Paris Burning - 1966 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Bu yıldız dolu filmde, 2.Dünya Savaşı’nın bitimine doğru, Paris’in kontrolünü tekrar kazanmak isteyen çeşitli Fransız direniş gruplarının mücadelesini görüyoruz. Paris’ten sorumlu Nazi generali Dietrich von Cholitz (Fröbe), şehir elde tutulamaz ya da Müttefik kuvvetleri şehre yaklaşırlarsa Paris’i yakma emrini bizzat Hitler’den almıştır. Dram odaklarının çoğu generalin ahlaki muhakemesi, İsveçli Büyükelçi (Welles), ve direnişin hevesli ama umutsuz liderleri arasında.Fransız Amerikan yapıtların başarılı bir film nazi almanyasının dünyaya etkisi anlatan savaş aksiyon dram dolu bir film başarılı kadrosu ile çok geniş oyuncu topluluğu dikkat çekiyor.






Papatya Yoncası - Inside Daisy Clover - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1930 Yılının ortaları. Daisy Clover (N.Wood) 15 yaşındadır, California sahilinde tuhaf annesi (R.Gordon) ile birlikte bir karavanda yaşamaktadırlar. Günübirlik geçinmektedirler, Daisy bir yandan da şöhret olma hayalleri içindedir. Söylediği bir şarkıyı plağa kaydettirip, Hollywood’daki stüdyolardan birine gönderir. Olmaz denilen olur, hem de stüdyonun sahibi Raymond Swan (C.Plummer) ona özel araç gönderip stüdyosuna getirtiyor. Eşi Melora ‘yla(K.Bard) birlikte Daisy ile ilgileniyorlar. Daisy’nin yaşı küçük olduğundan kendisiyle ilgili tüm sözleşmeleri ablasına imza ettiriliyor. Annesi de bir akıl hastanesi konumlu bir bakımevine gönderiliyor. Raymond Swan, Daisy’yi “Amerikanın Sevgilisi” konumuna getirmek için kolları sıvıyor. Amacı Daisy’den büyük paralar kazanmak. Daisy, Wade Lewis (R.Redford) ile tanışıyor. O da stüdyonun genç yıldız adaylarından. Aralarındaki yakınlaşma evliliğe kadar gidiyor ama Wade, Arizona’da balaylarının ilk gecesinde Daisy’yi terk ediyor. Daisy Swan’ın köşküne geliyor, sarhoş durumdaki eşi Melora ile karşılaşıyor. Melora Wade’in eşcinsel olduğunu ve stüdyonun elemanı olduğunu söylüyor. Tüm bunların üzerine annesini de kaybedince Daisy cinnet geçiriyor. Doktor ve hemşire kontrolünde düzelmesi beklenirken, Raymond Swan ise onun bir an önce filmi bitirmesi konusunda ona baskı yapmaya başlıyor. Daisy bir karar vermek durumunda kalıyor.






Öp Beni Kate - Kiss Me Kate - 1953 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Shakespeare'in "Hırçın Kız" adlı oyununun uyarlaması (Ama oyundan bir farkı var. Filmde olay tiyatroda başlıyor, ama başroldeki ikili, sahnedeki kavgalarını özel yaşamda da sürdürüyorlar). Müziği, dansları, yer yer görkemli sahneleriyle birinci sınıf bir müzikal.






Ölümden Daha Soğuk - Wind Chill - 2007 - WEB-DL 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yılbaşı için Delaware'e gitmeye çalışan bir üniversite öğrencisi fazla tanımadığı sınıf arkadaşı ile beraber yola çıkmak zorunda kalır. Yolculuklarının başlangıcında arkadaşı, kısa olduğunu düşündüğü tali bir yola girer. Dondurucu kar fırtınasına yakalanınca yolda kalırlar. Cep telefonları da çalışmayınca her ikisi birbirlerini yakından tanımaya başlarlar. Bilmedikleri, o bölgede yıllar önce gizemli olaylar sonucu kaybolan sayısız kurbanın öçlerini alacak olmalarıdır. Donmak, yaşayacaklarının yanında en basit korkuları olacaktır.






Ölüm Avı - Death Hunt - 1981 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Korkunç bir takip ve mücadele. 31 Aralık 1931 gününde, yalnız avcı Albert Johnson (Charles Bronson) dağdaki kulübesinde bir adamı kendini savunurken vurur ve öldürür. Bunun üzerine Çavuş Edgar Millen (Lee Marvin) Johnson’u tutuklamak üzere dağa ağır silahlı bir ekiple beraber çıkar. Ve takip eden acımasız kuşatmada, Johnson buz gibi dağlık bölgeye kaçmadan önce dört adam daha öldürecektir. Bütün ülke onları izlerken, bu kovalamaca her iki adamı da hayatta almanın sınırları ve intikamın ucuna getirecektir.






Maske 1 - The Mask 1 - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Stanley Ipkiss (Jim Carrey), iyi yürekli bir banka memurudur. Bir gün bulduğu antika bir maskeyi takar ve inanılmaz güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Halk arasında Maske diye tanınan kahramanımız, yanlışlıkla Dorian Tyrel (Peter Greene) adlı bir mafya liderinin hedefi haline gelir.






12 Kızgın Adam - 12 Angry Men - 1957 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç bir adam babasını öldürme suçuyla yargılanmaktadır. 12 Jüri tartışmak için bir odada toplanırlar. Bu jürilerden 11 tanesi çocuğun suçlu olduğunu söyler ama 8. jüri (HENRY FONDA) suçsuz olduğunu söyler. Diğer jüriler ona kararını değiştirmesinde ısrar etmektedir ama tartışmadan kararını değiştirmeyecektir çünkü boş yere masum bir çocuğu ölüme göndermek istememektedir. Sadece bir odada geçen ve sadece konuşma üzerine yapılmış ve klasikler arasına girmiş Sidney Lumet in başyapıtı.






Afrika Kaplanı - Kimim Ben - Ngo Si Seoi - Who Am I - 1998 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Chan, tüm meslektaşlarının öldüğü bir helikopter kazası tuzağından belleğini yitirmiş olarak çıkan bir ajandır. Olup biteni anlamakta güçlük çekmektedir. Uyandığında kendisini bile hatırlamamaktadır. Afrikada uyanan bu adama Afrikadakiler Adın ne? diye sorunda o da Kimim Ben? diye yanıt verince insanlar ona Kimim Ben demeye başlar. Afrikadan sonra Hollandaya gelen bu adam, bir süre sonra kendisinin büyük bir tuzak içinde olduğunu anlar. Ve şimdi bir sürü insanın ölümüne neden olan bir kaset için savaşacaktır.