S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tulsa - 1949 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

It's Tulsa, Oklahoma at the start of the oil boom and Cherokee Lansing's rancher father is killed in a fight with the Tanner Oil Company. Cherokee plans revenge by bringing in her own wells with the help of oil expert Brad Brady and childhood friend Jim Redbird. When the oil and the money start gushing in, both Brad and Jim want to protect the land but Cherokee has different ideas. What started out as revenge for her father's death has turned into an obsession for wealth and power.

Google Çeviri - Petrol patlamasının başında Tulsa, Oklahoma ve Cherokee Lansing'in çiftlikevindeki babası Tanner Oil Company ile kavga ederek öldürüldü. Cherokee petrol uzmanı Brad Brady ve çocukluk arkadaşı Jim Redbird yardımıyla kendi kuyularını getirerek intikamı planlıyor. Petrol ve para fışkırtmaya başladığında, hem Brad hem de Jim karayı korumak istiyor ancak Cherokee'nin farklı fikirleri var. Babasının ölümü için intikam olarak başlayan şey zenginlik ve güç için takıntı haline geldi.






Tekrar Çal Sam - Play It Again Sam - 1972 - HDTV 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Karısı tarafından terk edilen eleştirmen Allan'ı, bu travmatik durumdan arkadaşları kurtarmaya çalışır. Allan arkadaşlarının tanıştırdığı yeni kızlarla flört ederken, bir yandan da alt benliği olan Humphrey Bogart'ın tavsiyelerine uymaktadır.






St. Mary'nin Zilleri - The Bells Of St. Mary's - 1945 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

St. Mary'nın Zilleri kalpleri ısıtan sıcacık bir hikaye... Mali sıkıntılar yaşayan bir okula durumu düzeltmek üzere gönderilen Rahip O'Malley rolüyle Bing Crosby En iyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kazanıyor. İyi niyetli ve yumuşak bir adam olan O'Malley çocukların eğitimi konusunda kendini bir anda katı kuralları olan Rahibe Benedict ile karşı karşıya buluyor. İkilinin birbirleriyle olan savaşlarının yanında çokdaha ciddi bir problemleri vardır. Bir işadamı St. Mary's'i ele geçirmek istemektedir ve ancak birmucize onu kurtarabilecektedir. Bu zor durumu çözecek olan mucize bu klasik filme de En İyi Film, En İyi Erkek ve Kadın Oyuncu dahil sekiz dalda Oscar adaylığı getirmiştir.






Şeytanın Maskesi - La Maschera Del Demonio - Black Sunday - 1960 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG







Film Özeti

İtalyan korku sinemasının bir örneği olan film, Mario Bava'nın ilk uzun metrajlı filmi ve başrolde mezarından kaçan lanetli bir cadı ile bir büyücünün güzel torunu olmak üzere iki farklı karakteri canlandıran Barbara Steele yer alıyor. Hikayenin başlangıcı Orta Çağ Rusya'sında bir büyücü ile onun yardımcısının öldürülmesine dayanır. Aradan yüzyıllar geçip tabutları birkaç gezgin tarafından keşfedilince büyücü için yeniden hayata dönme zamanıdır. Yeniden canlanan cadı, bedenini geri kazanabilmek için kendi soyundan gelen torununu bulmak zorundadır ve bu yolda kendini engelleyen herkesi öldürmekten çekinmeyecektir...






Şeytan Böceği - The Satan Bug - 1965 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Biyolojik çalışmalar yapılan bir laboratuvarda bir kaza gerçekleşir. Mikroplar evrim geçirerek bilim adamlarına saldırmaya başlar.