S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uzaktaki Davullar - Distant Drums - 1951 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1840’larda Florida’da teğmen Thompson savaşa katılmak için yola çıkar, bu arada bir yüzbaşıyla tanışır ve birlikte inanılmaz olaylar yaşarlar.






Perde Açılıyor - All About Eve - 1950 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Margo Channing, yetenekli ve kariyer sahibi bir oyuncudur. Bir hayranı olan Eve Harrington onunla tanışmak için yanına gelir. Eve onun hayatını değiştirecektir, sekreteri olarak yaşamaya başlayan Eve'nin asıl istediği Margo Channing'in ta kendisidir.






Perde Açılıyor - All About Eve - 1950 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Margo Channing, yetenekli ve kariyer sahibi bir oyuncudur. Bir hayranı olan Eve Harrington onunla tanışmak için yanına gelir. Eve onun hayatını değiştirecektir, sekreteri olarak yaşamaya başlayan Eve'nin asıl istediği Margo Channing'in ta kendisidir.






İğne Deliği - Eye Of The Needle - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İğne deligi, 2.Dünya Savaşı sırasında İngiltere'de Almanya için casusluk yapan "Needle" kod adlı adamın anlatıldığı bir film. Casusu oynayan Donald Sutherland'in karizması filmi sürüklüyor.






Hz. Suleyman'ın Krallığı - Molke Soleiman - The Kingdom Of Solomon - 2010 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kral ve Peygamber olan Hz. Süleyman’a daha önce hiç kimseye verilmemiş bir krallık vaat edilir. Yeryüzünde bir cennet krallığı, ancak o esnada binlerce yıldır hapsedilmiş ve insanlara yaklaşamayan cinler ve şeytanlar kilitli oldukları yerden kurtulmak üzeredirler. Büyücü Ara onları kilitli tutuldukları yerden çıkarıp karanlığın krallığını kurmak istemektedir. Hz. Süleyman bu durum karşısında kâhinlerden yardım ister, ancak kâhinler, adalet ve özgürlüğün temsilcisi Sultan Süleyman’ın yanında yer almaktansa haksızlık ve zulmün safında yer almayı tercih ederler ve büyücü Arayı desteklerler. Böylece kilitli kapılar açılır ve cinler, şeytanlar insanların ruhlarını ele geçirerek onlara hükmetmeye başlarlar. Artık kafesten çıkmış olan bu yaratıkları yerlerine geri döndürmek imkânsızdır.






Uzun Kutsal Cuma - The Long Good Friday - 1980 - BRRip 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Harold, gayrı menkul işine girmeye çalışan bir gangsterdir. Ortakları ile bulaşacağı gün, şehrin hiç olmadık yerlerinde bombalar patlamaya başlar. Bu durum Harold'ın işlerini zora sokar. Harold, bu nedensiz yere patlayan esrarengiz bombaların kime ait olduklarını bulmaya karar verir. Olayın ardındaki isimleri bulması uzun sürmez, ancak bu kanlı olayların olmasını engellemez. Hatta asıl olaylar şimdi başlamaktadır.






Güneşin Kralları - Kings Of The Sun - 1963 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir Maya kralı olan Balam, güçlü düşmanı Hunac Kell’den halkını korumak için Meksika Körfezi’nin karşı tarafına, bugünkü ABD topraklarına kaçar. Balam, halkıyla birlikte geldiği yeni topraklarda yeni bir hayat inşa etmektedir. Ancak, Amerika yerlilerinin reisi olan Kara Kartal, topraklarına yerleşen bu yeni halk nedeniyle endişe duymaktadır. Hem Balam’ın hem de Kara Kartal’ın, Maya presesi Ixchel’e duydukları ilgi işleri daha da karmaşık hale getirecektir. Kara Kartal rolünde Yul Brynner, Balam rolünde George Chakiris ve Ixchel rolünde S. Anne Field’ın oynadığı “Güneşin Kralları'nda" Maya toplumunun yaşam tarzını, dini inançlarını ve toplumsal değerlerini yakından gözlemlemek mümkün.






Guadalcanal Cehennemi - Flying Leathernecks - 1951 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı'nda Japonlara karşı mücadele eden Amerikan Hava Kuvvetleri'ndeki pilotların hayatta kalma hikayesini anlatan bir John Wayne klasiği...






Gizli Ajan - Foreign Intrigue - 1956 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yanında çalıştığı çok zengin bir adam olan Victor Danemore (Jean Galland)'un kalp krizi geçirerek ölmesi, Dave Bishop (Robert Mitchum)'ın kafasında soru işaretleri doğurur. Victor'ın geçmişini araştıran Dave, onun, II. Dünya Savaşı'nda ülkelerine ihanet edenlere şantaj yaptığını keşfeder.






Geçit - The Passage - 1979 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nazilerden kaçmaya çalışan Amerikalı bilim adamı John Brexton (James Mason) ve ailesi, kendilerini İspanya'ya kaçırması için Basklı bir çoban (Anthony Quinn) ile anlaşırlar. Çünkü Pyrenelerin çok zor şartlarında ancak bu Basklı çoban onları diğer tarafa geçirebilecektir. Ancak peşlerinde onları yakalamaya azmetmiş inatçı bir SS subayı (Malcolm McDowell) vardır.






Şef Çılgın At - Chief Crazy Horse - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Crazy Horse, Oglala Lakota doğumlu bir Lakota yerlileri lideridir. Beyazlara karşı elde ettiği zaferlerle dikkat çeken Crazy Horse yine beyazlar tarafından 1877 yılında pusuya düşürülerek öldürülmüştür. Büyük bir savaşçı olduğu kadar önemli bir politik lider ve geleneklerine çok bağlı bir filozof olarak tanımlanan Çılgın At, beyazlara karşı tüm Kızılderililerin bir onur ve gurur sembolü olmuştur.






Mutlu Hırsızlar - The Happy Thieves - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir sanat hırsızı, önce zengin bir düşesin kalbini, sonra da onun evindeki paha biçilmez tabloları çalar.






Münih'te 21 Saat - 21 Hours At Munich - 1976 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1972 Münih Olimpiyatları sırasında İsrail'li sporcuların, yapılan saldırı sonucu öldürülmesi anlatılıyor.






Mukaddes Vazife - Denizaltı - Das Boot - 1981 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2.Dünya Savaşın'da görev yapan U-96 tipi bir Alman denizaltısı Atlas Okyanusu'ndaki normal devriye görevine çıkar. Gemide görevli personel haricinde bir subay da denizaltında yaşananları kaydetmek için sefere katılır. Gemi normal seyrinde iken okyanusta detroyer koruması olmadan seyreden 5 gemilik bir filoyla karşılaşır. Kaptan biraz tereddütden sonra saldırı emri verir. Fakat o anda, saldırı öncesi göremedikleri bir destroyerin üzerlerine saldırdığını görürler. Dibe dalarak kaçmaya çalışsalar da destroyer peşlerini bırakmaz. Muhabir subay herşeyin bittiğini ve kurtuluş imkanı kalmadığını düşünerek uykuya dalar. Uyandığında herşeyin normale döndüğünü ve destroyerden kurtulduklarını görür. Bu olaydan sonra karargah tarafından asıl üsleri olan La Rochelle yerine Cebelitarık'dan geçerek İtalya'da La Spezia limana dönmeleri emredilir. Daha öncesinde 2.Dünya Savaşı'nda tarafsız olan İspanya'da tedarik için alman gemileri ile buluşacaklardır.






Müfettiş Clouseau - Inspector Clouseau - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fransız özel güvenlik şubesi, büyük bir trenin yağmalanmasından sonra, hükümet ile işbirliği yaparak, olayları yeniden gözden geçirmek, güven tazelemek ve yeni suçların önüne geçmek için bir araştırma başlatır. Bu iş için Müfettiş Clouseau (Alan Arkin)’yu tutan yetkililer, müfettişin aradıklarından fazla özelliği olduğunu hesaba katmazlar.






Monte Carlo Kumarbazı - The Monte Carlo Story - 1956 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A gambler very much in debt, sets his cap for a beautiful woman, not knowing that she is also penniless.

Google Çeviri - Borçta çok fazla olan bir kumarbaz, onun da parasız olduğunu bilmemekle güzel bir kadın için siperini koyuyor.






Hz. Süleyman Ve Saba Melikesi - Solomon And Sheba - 1959 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Oscar'lı aktör Yul Brynner ile güzel İtalyan aktris Gina Lollobrigida'yı destansı bir aşk öyküsünde buluşturan film, konusu ve görselliğiyle kaçırılmayacak bir yapıma dönüşüyor. İsrail Kralı Davut, kendisine gelen bir vahiy üzerine tahtı oğlu Süleyman'a bırakır. Saba Melikesi Belkıs'ı İsrail'e davet eden Süleyman, güzel melikeye âşık olur. Ancak onu zor günler beklemektedir. Mısır, İsrail'e savaş ilan edince, tahtta gözü olan Süleyman'ın ağabeyi de Mısırlılarla birlik olur. Esas amacı Süleyman'ı baştan çıkarıp ona ihanet etmek olan Belkıs ise, krala gerçekten aşık olmuştur ve bu kez onu kurtarmaya çalışacaktır.






Hong Kong'lu Kontes - A Countess From Hong Kong - 1967 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikalı politikacı Ogen Mears, Hong Kong'dan Hawaii'ye uzanan iş gezisi sırasında Hong Kong'da bir Rus Kontesiyle tanışıyor. Mears bu kontese aşık oluyor ama Hawaii'de de onu bekleyen bir karısı vardır ve boşanması gelecek seçimler için pek de hayırlı bir davranış değildir. Marlon Brando'nun performansıyla öne çıkan bir film.






Hong Kong Yolu - The Road To Hong Kong - 1962 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chester (Bob Hope) hafızasını kaybedip, Ruslar'ın ürettiği gizli bir roket yakıtının formülünü yanlışlıkla yok edince, işler karışır.






Hırsız Aşıklar - How To Steal A Million - 1966 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ünlü ressamların ölümsüz eserlerini birebir taklit ederek satan ve bu sayede karun kadar zengin olan Bonnet, bir gün, ünlü ve 1 Milyon Dolar değerindeki bir eseri satmak değil, sadece sergiletmek için müzeye vermek istediğini duyurur ve gelen Fransız’lara heykeli teslim eder. Sahte heykelin sergilenmesine izin veren yaşlı adam, bu hareketini sorgulayan kızı Nicole’a, üzerinde sahtekarlık şüphesi bırakmamak için yaptığını söyler. Nicole ise babasının başının derde gireceğinden endişe etmektedir. Adeta hırsızlık yapan Bonnet’i engellemeye çalışan Nicole, bir gece vakti evlerine giren hırsızı suç üstü yakalar ve olaylar başlar.