S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vahşi Yürek - Untamed Heart - 1993 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hüzünlü bir aşk hikâyesi... Caroline aşkta aradığını asla bulamamış bir kadın, ya terk edilmiş ya da aldatılmış... Yıllardır aradığı erkeği talihsiz bir gecede karşısında bulan Caroline, artık uzun zamandır aradığı mutluluğu bulmuştur. Ama bu huzur sandıkları kadar uzun sürmeyecektir.






Otopark Çılgınları - Underground Aces - 1981 - SATRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The escapades of a crew of zany parking lot attendants.

Google Çeviri - Ziyafetten bir otopark görevlisi mürettebatının kaçışları.






Ölümüne Takip - Collateral Damage - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Teröristlerin bomba saldırısını araştıran polisler, Gordy Brewer'i bu işe karışmaması için uyarırlar. Fakat gelişen korkunç olaylar onu bu işe karışmasını sağlamıştır. Karısı ve çocukları patlamadaki kurbanlardandır. Yükselen heyecanı ve herkesle savaşan tek kahraman, hareket yüklü bir gerilim olan Ölümüne Takip'i daha da heyecan verici kılıyor. Superstar Arnold Schwarzenegger, Brewer adlı El Lobo diye anılan bir teröristi bulmak isteyen Los Angeleslı bir itfaiyeciyi oynuyor.







Karanlığın Ötesi - Shining Through - 1992 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Değişik bir savaş filmi. Olaylar 1940'da, yani savaşın ortasında başlar. Yahudi - Alman asıllı Linda, olaylardan farklı biçimde etkilenmektedir. O günlerde Almanya'ya gidip, Yahudi akrabalarını görmek ister. Film önce bunu, sonra Linda'nın casus oluşunun öyküsünü anlatıyor. Savaşa değişik açıdan bakan bir film.






Nafile Çabalar - Steigler And Steigler - Desperate Moves - 1981 - SATRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A naive young man from a small Oregon town travels to the big city--in this case San Francisco--to pursue his dream. He has to learn how to cope with the culture shock encountered in the move from small, rural Oregon to big--and bizarre--urban California.

Google Çeviri - Küçük bir Oregon şehrindeki saf bir genç adam, hayalini kurmak için büyük şehre - bu durumda San Francisco'ya gider. Küçük, kırsal Oregon'dan büyük - ve tuhaf - kentsel California'ya olan kültür şokuyla nasıl başa çıkılacağını öğrenmek zorundadır.