S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İnsan Bir Defa Ölür - Gator - 1976 - BRRip 1080p - DUAL TR / ENG





Film Özeti

Film, bir politikacının kirli çamaşırlarını ortaya dökmesi için polisin eski suçlu Gator McKlusky (Burt Reynolds)’den yardım istemesini konu alıyor.






İnsan Bir Defa Ölür - Gator - 1976 - BRRip 720p - DUAL TR / ENG





Film Özeti

Film, bir politikacının kirli çamaşırlarını ortaya dökmesi için polisin eski suçlu Gator McKlusky (Burt Reynolds)’den yardım istemesini konu alıyor.






İnsan Bir Defa Ölür - Gator - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, bir politikacının kirli çamaşırlarını ortaya dökmesi için polisin eski suçlu Gator McKlusky (Burt Reynolds)’den yardım istemesini konu alıyor.






Hedef Burma - Objective Burma - 1945 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Savaşın henüz devam ettiği 1945 yılında çekilmiş  başrolünde efsanevi aktör Errol Flynn ’in yeraldığı gerilim yüklü ve gerçekçi bir savaş filmi. Savaş sırasında özel bir görev için Burma’ya indirilen bir grup paraşütçünün maceralarını anlatan başarılı bir savaş filmi. Paraşütçülerin görevi  Japonların elinde bulunan bir radar istasyonunu havaya uçurmaktır. Bunu yaptıktan sonra  Japonlarla dolu ormandan geçerek belirlenen buluşma noktasına döneceklerdir. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktır.






Harika Silah - Equalizer 2000 - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Mad max Tarzı Filmlerden hoşlananlara... Petrol Savaşları herzaman devam ediyor...

In a bleak, postnuclear future world, warring factions struggle to claim the Equalizer 2000, the one weapon powerful enough to guarantee survival.

Google Çeviri -Kasvetli, Postnükleer Geleceğin dünyasında, savaşan hizipler Ekolayzer 2000, hayatta kalmasını garantilemek için yeterince güçlü bir silah iddia mücadele.






Gelecegin Güçleri - Future Zone - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sequel to 'Future Force' has John Tucker's son traveling back in time 30 years to save his father from being killed by thugs he is currently pursuing back in 1990.

Google Çeviri - 'Future Force' dizisinin devamı John Tucker'ın oğlu, 1990'da geri peşinde olduğu haydutlar tarafından babasının hayatını kaybetmesini önlemek için 30 yıl geriye gitti.






Gelecegin Güçleri - Future Force - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Hak yoktu, adalet yoktu... Teröre karşı terör vardı... Yıl 1991... Amerika'da suç kontrol edilemeyecek düzeyde... Hapishaneler tıka basa dolu ve polis çaresiz bir durumda... Caddeler savaş alanı gibi ve halk panik içinde... Hükümet bütün bu olaylardan kurtulmanın yolunu bulmuş... Acaba yetkiyi ele geçiren "Geleceğin Güçleri" anarşiyi nasıl önleyecek?






Eroin Çetesi - Golgo 13 Kuron No Kubi - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Para uğruna kan akıtan bir kiralık katil vardı. Sonny Chiba, ABD ilaç sendikası için çalışan "Golgo 13" isimli soğukkanlı acımasız bir katil. Hong Kong'dan iş için Amerikaya gelir. Karşısında onu engellemek isteyen bir polis vardır. Ama O tarihin gördügü en yetenekli en acımasız kiralık katildir. 






Erkek Mi Dişi Mi - Switch - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yıllar önce televizyonda "Erkek Kadın Olunca" ismiyle yayınlanan güzel ve eski bir film. İş dünyasında başarılı ve yardım sever biri olan fakat kadınlara değer vermeyen çapkın Steve Brooks ondan nefret eden eski sevgililerinden biri tarafından öldürülür.Eğer dünyada onu seven bir kadın bulamazsa cehenneme gidicektir, bu yüzden çekici bir kadın olarak dünyaya geri gelir.Uçuk hikayesine bazı mantık hatalarına rağmen oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir komedi.Özellikle Ellen Barkinin oyunculuğu çok başarılı.






Doruktaki Kadın - Narrow Margin - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Carol Hunnicut, birlikte akşam yemeği yediği adamın daha sonra bir mafya patronu tarafından öldürüldüğüne şahit olur. Bu cinayetten saklanarak kurtulan Carol, korkusundan polise gitmez fakat cinayet mahalinde onun parmak izleri vardır ve polis tanık olduğunu düşündüğü genç kadını aramaktadır. Robert Caulfield ve çavuş Dominick Benti kadını kaçıp saklandığı Kanada’da bulurlar ve onu şahitlik etmeye razı etmeye çalışırken diğer yandan mafya’da Carol’dan haberdar olmuştur…