S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gri Bölge - The Grey Zone - 2001 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Trajedilerin en keskin ve yıllar boyu hatırlananlarından bir dönem geliyor karşımıza. Savaş insana dair her şeyin biçimini değiştirecek denli güçlü bir zehir etkisi yaratabiliyor her dönemde. İkinci Dünya Savaşı, Auschwitz kampında kurulan gaz odalarında ölüme gönderilen Yahudilerin yaşadığı korkunç trajediye ek olarak bir de, onları ölüme göndermeleri için seçilen bir grup Yahudi’nin trajedisi de yaşanmaktadır. Sonderkommandos adı verilen grup büyük bir ahlaki ikilemle karşı karşıya bırakılır. Grubun kendi aralarında örgütlemeye çalıştıkları, Auschwitz tarihindeki ilk silahlı eylemi harekete geçirmeye hazır oldukları bir sırada, gaz odalarında hayatta kalmayı başarmış 14 yaşındaki bir kız çocuğunu bulurlar. Bu kızı kurtarmak uğruna ya hazırladıkları başkaldırı eylemini bir kenara bırakacak ve diğer binlerce insanın kurtarılma umudunu hiçe sayacaklardır ya da onca eziyete rağmen hayatta kalmayı başarabilmiş olan bu ufak kızı ölüme terkedeceklerdir. Yapılması beklenen seçimin vicdan boyutu tarifsiz ölçüde keskindir.






Gönül Asla Kocamaz - Bunny O'Hare - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bunny is a penniless widow who blackmails a robber into teaching her the trade. Soon the pair starts a successful crime spree, and the cops aren't turning a blind eye.

Google Çeviri - Tavşan, ticareti öğretmek için soyguncuyu karartan parasız bir dul. Yakında çifte başarılı bir suç çılgınlığı başlar ve polisler gözlerini çevirmez.






Frank Ve Jesse James'in Son Günleri - The Last Days Of Frank And Jesse James - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

This movie looks at the last years (not days, as implied in the title) of famous outlaws, Frank and Jesse James. The film opens in 1877 with the brothers trying to settle down after 15 years of thievery. Frank is shown to be a book-loving and family-oriented man, while brother Jesse is a money-hungry womanizer. The movie follows their lives through Jesse's death at the hands of the "rotten little coward" Bob Ford and Frank's death in 1915.

Google Çeviri - Bu film ünlü yasadışı olan Frank ve Jesse James'in son yıllarına (günlerde değil, unvanlarda da belirtildiği gibi) bakıyor. Film, kardeşler 15 yıl hırsızlıktan sonra yerleşmeye çalışan 1877'de açılıyor. Jesse kardeşi para harcayan açgözlü bir kadınçıysa Frank'ın kitap sever ve aile odaklı bir adam olduğu gösteriliyor. Film, Jesse'nin ölümüyle "çürümüş küçük korkak" Bob Ford ve Frank'ın 1915'te ölümüyle hayatlarını sürdürüyor.






El Karate El Colt Y El Impostor - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vahşi Batı’da yaşanan silahlı soygun sırasında, Dakota zengin ve yaşlı bir Çinli olan Wang’ı öldürür. Daha sonra, yakalanır, cezalandırılır ve asılması istenir. Hem de Wang’ın ölümünün kendisine bir katkısı da olmamıştır. Bu sırada, Ho Amerika’ya amcasının servetini bulmak için gelir. Ama bunun için Wang’ı dört eski eşinin fotoğrafları ve birkaç belgeyle birlikte gömen Dakota’yı özgür bırakması gerekmektedir. Daha sonra mezarı açarlar ve Wang’ın merhume eşlerinin fotoğraflarını çıkarırlar. Belgeler okunduktan sonra anlaşılır ki Wang servetinin haritasını eşlerinin kalçalarına dövme olarak yaptırmıştır. Şimdi ise zor kısım başlayacaktır.






Diavolo In Corpo - Devil In The Flesh - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lise öğrencisi Andrea okul penceresinden Giulia'yı görür ikili bir birlerine aşık olurlar ama bu ilişki Andrea'nın ailesi tarafından olumlu karşılanmaz...






Bandolero - 1968 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dee Bishop (D.Martin) ve çetesi bir soygun için Val Verde kasabasına gelirler, ancak işler yolunda gitmez ve yakalanırlar. Onları tutuklayan şerif J.Johnson (G.Kennedy) asılmalarını sağlamak için bir cellat çağırır. Fakat Bishop'un kardeşi Mace Bishop bunu önlemek için cellatın kılığına girerek kasabaya gelecek ve idamı önleyerek çetenin kaçmasını sağlayacaktır. Sonrasında şerif ve beraberindekiler Bishop kardeşlerin ve çetenin peşine düşer... Büyük bir kovalamaca başlar. Baştan sona aksiyonun bitmediği ve akıcı senaryosuyla izleyiciyi etkileyen Bandolero, güçlü kadrosu ile de dikkat çekiyor.