S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Cennet Beklesin - Heaven Can Wait - 1943 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Henry van Cleve cennetin kendini kabul etmeyeceğini düşünerek cehennemin kapısına gider ve kabul edilip edilmeyeceğini öğrenmek için hayat hikayesini şeytana anlatmaya başlar.






Boccaccio '70 - 1962 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Federico Fellini'nin yönettiği ve Anita Ekberg'in (Tatlı Hayat) başrolde olduğu "Doktor Antonio'nun Günahları", yönetmenin fantastik tarzını en iyi şekilde yansıtan filmlerden birisi olarak geçiyor. Vittorio De Sica'nın yönettiği "Çekiliş"te Sophia Loren (İki Kadın) bir oyunun ödülü olarak kendini gösteren ve başına dert açan bir kadını canlandırıyor. Bir aristokrat evliliğinin iç yüzünü yansıtan "İş"te ise Romy Schneider güzelliği ve yeteneği ile göz kamaştırıyor.






Dün Bugün Yarın - Ieri Oggi Domani - Yesterday Today And Tomorrow - 1963 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sophia Loren ile Marcello Mastroianni'nin eşsiz oyunculuklarıyla İtalyan toplumundaki farklı gerçeklerin anlatıldığı "Dün, Bugün, Yarın," üç kadının trajikomik yaşam öyküsünden oluşuyor. Napoli'de karaborsa sigara satarak ailesini geçindiren Adelina, aradığı macerayı parasız bir yazarla flört etmekte bulan Milanolu zengin Anna ve genç erkeklerin başını döndüren Mara. Sophia Loren, farklı mekanlarda ve koşullarda yaşayan bu üç karakteri canlandırmanın üstesinden başarıyla geliyor. En İyi Yabancı Film Oscarı da dahil pek çok ödül kazanan "Dün, Bugün, Yarın," şaşırtıcı öyküleri, nükteli diyalogları, sinema tarihinin en unutulmaz striptizi ve Loren-Mastroianni ikilisinin uyumuyla İtalyan komedisinin sıradışı örneklerinden biri.






Jenny'nin Savasşı 1 - Jenny's War - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

This fact-based story follows a woman who launches a rescue of her Royal Air Force pilot son, who was shot down over Germany in 1941. Getting no help from the underground, she sets up her own rescue mission.

Google Çeviri - Bu gerçeklere dayanan hikaye, 1941'de Almanya üzerinden vurularak öldürülen Kraliyet Hava Kuvvetleri pilot oğlundan kurtarma başlatan bir kadının peşinden gidiyor. Yeraltından yardım almadan kendi kurtarma misyonunu kuruyor.






Jenny'nin Savasşı 2 - Jenny's War - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

This fact-based story follows a woman who launches a rescue of her Royal Air Force pilot son, who was shot down over Germany in 1941. Getting no help from the underground, she sets up her own rescue mission.

Google Çeviri - Bu gerçeklere dayanan hikaye, 1941'de Almanya üzerinden vurularak öldürülen Kraliyet Hava Kuvvetleri pilot oğlundan kurtarma başlatan bir kadının peşinden gidiyor. Yeraltından yardım almadan kendi kurtarma misyonunu kuruyor.






Dragon Lee Beş Kardeşe Karşı - Dragon Lee Vs The Five Brothers - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dragon is trusted to deliver a list containing name of anti-Ching revolutionaries to the Ming leaders but is challenged by Ching loyalists along the way.

Google Çeviri - Ejderha Ming liderlerine anti-Çin devrimcilerin listesi içeren isim sunmak için güvenilir ama yol boyunca Ching müdavimleri tarafından meydan.






Genç Şampiyon - Karate Savaşları - Karate Warrior - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Filipinler'de yaşayan babasını ziyaret eden Anthony istemeden yerel suçlu olan Quino'nun işine karışır. Karate ustası Quino tarafından ölesiye dövülen Anthony ölüme terkedilir. Keşişler tarafından bulunur ve kesişler tarafından iyileştirilip karatenin incelikleri öğretilir.






Genç Şampiyon - Karate Savaşları - Karate Warrior - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Birinci filmin devamı olan filmde kahramanımız dövüşmeye tövbe etmiştir. Lakin Tigerlar çetesi genç adamın yemini bozmak için uğraşırlar.






Kesişme - Intersection - 1994 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ödüllü ve başarılı mimar Vincent Eastman (Richard Gere) özel hayatında dalgalanmalar yaşamaktadır. Güzel ama soğuk karısından (Sharon Stone) ayrı olan Vincent, tutkulu ve hayat dolu bir yazarla yeni bir başlangıç olarak gördüğü bir ilişki yaşamaktadır. Ancak Vincent kendisini gelecekteki mutluluğu ve 13 yaşındaki kızı, geçmişi arasında duygusal olarak bölünmüş olarak bulur.






Paralı Askerler - You Can't Win Em All - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Sözkonusu yapıt ülkemizde şimdiye kadar sinemalarda ve televizyon kanallarında hiç gösterilmedi. Çekimleri İstanbul ve İzmir'de gerçekleştirilen, yapımına kalabalık bir Türk teknik ekibinin de katkıda bulunduğu bu filmin başrollerinde ise Charles Bronson, Tony Curtis, Fikret Hakan ve Salih Güney'den oluşan son derece renkli bir kadro yer alıyordu.

Dönem, 1920'li yılların başları... Adam ve Josh adlı Amerikalı iki eski asker, yanlarında bir grup serüvenci ve içi ağzına kadar silah dolu bir gemiyle Osmanlı Devleti'nin Ege kıyılarına demir atarlar. İki kafadarın başlangıçtaki tek derdi, uzak diyarlara açılıp oralarda bir 'savaş' bulmak ve ihtiyacı olanlara silah satmaktır. Tam ortasına düştükleri Türk Kurtuluş Savaşı da voliyi vurmak için gayet ideal bir pazar görünümündedir. Fakat kahramanlarımızın kısa yoldan köşeyi dönme hesapları çok geçmeden çökecek ve bu savaşta onlar da adım adım birer 'taraf'a dönüşeceklerdir.

Önceleri, kendilerini koruma görevlisi olarak kiralayan Egeli yerel lider Osman Bey'in milis kuvvetlerinde görev yapmaya başlayan Amerikalı fedailer, bu kişinin başka bir kente nakledilen servetine gözcülük yaptıkları ilk görevleri sırasında nisbeten rahat ve eğlenceli günler yaşarlar. Ancak sonradan işin içine Anadolu'ya saldıran Yunanlılar ve hem onlarla hem de çökmekte olan İstanbul yönetimiyle mücadele hâlindeki Mustafa Kemâl Paşa'nın birlikleri girince, bu topraklarda işlerin o kadar da eğlenceli olmadığı anlaşılacaktır.

Ardarda bir sürü tehlike atlatıp heyecan dolu serüvenler yaşadıktan sonra Kuvvayi Milliye askerleri tarafından tutuklanan Josh ve Adam, İstanbul'a getirilerek direnişin lideri Mustafa Kemâl Paşa'nın huzuruna çıkarılırlar. Zaferin eşiğindeki Mustafa Kemâl'in, kendisinin karşısında son dualarını eden bu davetsiz konuklara yaptığı konuşma ise âdeta günümüze ışık tutar gibidir: 'Siz Amerikalı serseriler, Anadolu'ya ayak bastığınız andan itibaren ülkeme kargaşadan başka hiç bir şey getirmediniz. Ama ben ikinizi de bir defaya mahsus olmak üzere bağışlayacağım. Sizler de derhal defolup buradan gidecek ve bir daha Türkiye'ye asla geri dönmeyeceksiniz!'