S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yabancılar - Alien Nation - 1988 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yakın bir gelecekte, Dünya uzaylılarla ilk temasını gerçekleştirecektir. Newcomers/Yeni Gelenler olarak tanımlanan bu uzaylılar, insan nüfusunun içine yavaş yavaş karışmaya başlarlar. Ama bu durum yeni bir çeşit ayrımcılığa da yol açacaktır. Uzaylılar için görevlendirilen polis memuru Sam Francisco'nun yanına ortağı olarak Matthew Sykes atanır. Ama Matthew oldukça ırkçı bir yapıya sahiptir. İkili "Yeni Gelenler"in yer altı dünyasını ve buranın lideri olan William Harcourt'u araştırdıkça fikirlerinde de karşılıklı değişimler yaşanacaktır. Senaristliğini Rockne S. O'Bannon'un üstlendiği filmin yönetmenliğini ise Graham Baker yapıyor. Başroller ise James Caan ve Mandy Patinkin...



The Mad Dog Killer - La Belva Col Mitra - 1977 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sadistic no-count killer Nanni Vitali and three other equally brutish hoodlums escape from prison. The foul foursome embark on a savage rape, murder, and robbery spree. Vitali even abducts and defiles frightened hapless lass Giuliana Caroli. Meanwhile, rugged police inspector Giulio Santini is determined to bag the despicable Vitali.

Google Çeviri - Sadist sayısız katil Nanni Vitali ve diğer üç eşit derecede kaba serseri hapishaneden kaçar. Faul dörtlü bir vahşi tecavüz, cinayet ve soygun çılgınlığı için yola çıkar. Vitali, korkmuş şanssız lass Giuliana Caroli'yi bile kaçırıyor ve yok ediyor. Bu arada, sağlam polis müfettişi Giulio Santini'nin çaresiz Vitali'yi ele geçirme kararı aldı.



Şöhretin Sonu - The Harder They Fall - 1956 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerika'da boks gibi seyirlik spor etkinliklerine hakim çetelerin düzenlediği organizasyonların ve bunlarla çoğu zaman birlik içinde çalışan medyanın iç yüzünü ortaya koyan, özellikle boks dünyasında dönen dolapları sergileyen bir film... Kalıbından başka bir özelliği olmadığı halde şampiyon yapılmak istenen Arjantinli boksör de, bu organizasyonların basın sözcülüğünü yapmak durumunda kalan gazeteci de çevrilen kötü oyunların birer kurbanı olmak üzeredirler.

Budd Schulberg'in romanının bir uyarlaması olan filmin çekimleri sırasında kanser olduğunu öğrenen Humphrey Bogart, çok zorlandı ve film gösterime girdikten kısa bir süre sonra hayata veda etti.



Silah Kaçakçısı - The Gunrunner - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1926 Yılı soğuk savaş zamanıdır. Ted Beaubien aradığı aşkını bulduğunu sanıyordur. Ama günün birinde sevgilisi Maude sırlarıyla birlikte ortadan kaybolur. Genç aşık Ted adım adım sevgilisinin izini sürmeye başlar. Yalnız olaylar geliştikçe hiçbir şeyin görüldüğü gibi olmadığı anlaşılır. Ted av mı yoksa avcı mıdır?



Sefiller - Les Miserables - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Victor Hugo'nun ölmez eseri Les Miserables (Sefiller), 19 yüzyıl Fransa'sında aşk, onu ve tutkuyu anlatan epik bir masal. Hikaye, bir somun ekmek çalan ve karşılığında suçunun çok üstünde hapis cezasına çarptırılan Jean Valjean'ı anlatıyor. Valjean'ın bağışlanması hayatını değiştirecek, genç adam yoksul bir yer olan Vigau'nun valisi olacaktır. Valjean, zamanla kasabanın en yoksul ve en güzel kızı Fantine'e aşık olur, hayatını ona adar. Ancak bir süre sonra, Fantine'in ölümün eşiğine gelmesi onu kahreder ve bu kez bütün enerjisini kızı, Cosette'yi kötülüklerden korumak için sarfeder. Cosette, zamanla etkileyici bir devrimci olan Marius'a aşık olur. Bu sırada, Valjean bütün hayatı boyunca Valjean'ı aramış saplantılı polis Javert tarafından takip edilmektedir. Öykü Seine Kıyısında Valjean ile Javert arasındaki ölümcül karşılaşma ile son bulur.



Kanun Harici - My Darling Clementine - 1946 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

My Darling Clementine, daha önce defalarca sinemaya aktarılmış Earp ve Clanton Aileleri arasında geçen O.K. Corral çarpışmasını konu alan John Ford imzalı bir western. Henry Fonda, bu filminde, maceraperest, kendi bildiği gibi davranan, eski bir Şerif iken, sorumlu bir kanun adamı olan Wyatt Earp'i canlandırıyor. Kişisel hayatındaki bu maceraperest çoban, sorumlu, saygı değer bir kanun adamı haline gelirken, Tombstone isimli bati sınırındaki bir sınır kasabasından, nasıl medeni, kanun hakimiyetinin hüküm sürdüğü insanların yaşadığı bir yer haline geldiğinide gösteriyor.



Kan Davası - The Hatfields And The McCoys - 1975 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A retelling of the famous feud between two mountain families, the Hatfields and the McCoys, in rural Kentucky in the late 1800s.

Google Çeviri - 1800'lü yılların sonlarında Kentucky'nin kırsal kesimindeki iki dağ ailesi, Hatfields ve McCoys arasındaki ünlü anlaşmazlığın yeniden inşası.



Hastane - The Hospital - 1971 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

An over-burdened doctor struggles to find meaning in his life while a murderer stalks the halls of his hospital.

Google Çeviri - Aşırı yüklenen bir doktor hayatında bir anlam bulmaya çalışırken, bir katil hastanesinin salonlarını takip ediyor.



Çılgın Dünürler - The In-Laws - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dişçi Sheldon Kornpett, kızının düğün hazırlıkları sırasında damadın babası Vince Ricardo ile tanışır. Vince, hükümet ajanı olduğunu iddia eden manik bir adamdır ve Sheldon'u New York'tan Orta Amerika'ya dek süren bir kovalamaca ve kargaşanın içine sürükler.



Baskerviller'in Köpeği - The Hound Of The Baskervilles - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A Sherlock Holmes spoof about a family that has been haunted for years by the curse of a horrible hound.

Google Çeviri - Bir Sherlock Holmes, korkunç bir taarruzun laneti ile yıllarca perili olan bir aile hakkında şaka.