S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği - The Unbearable Lightness Of Being - 1988 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj






Film Özeti

1968 yılında Prag’dayız. Bir beyin cerrahı olan Thomas, o yıllarda ülkede esmekte olan özgürlük rüzgarlarının da etkisiyle hareketli bir cinsel hayata sahiptir. Çalıştığı hastanedeki hemşireler de hastalar da, adeta onu mutlu etmek için sıraya girmiş gibidir. Oysa Thomas’ın gözdesi kendisi gibi hayatı, cinselliği ve ilişkileri hafife alan Sabina’dır. Yakışıklı doktorun hayatına genç ve tuhaf bir cazibesi olan taşralı Tereza girdiğinde işler değişir. Tutku dolu genç kadınla evlenmeyi kabul da etse Thomas hastanedeki çapkınlıklarına devam eder ve Sabina’yı görmeyi sürdürür. Apolitik bir adam olan kahramanımız her ne kadar görmek istemiyor olsa da, ülkedeki özgürlük havası, Sovyetler Birliği’nin demir yumruklu müdahalesi ile yerini şiddete bırakmak üzeredir. Prag baharı sona ererken hepsinin hayatları derinden sarsılacaktır.






Savaş - The War - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki kardeş Stu ve Lidia Simmons arkadaşlarının da yardımıyla tüm zamanların en mükemmel ağaç evini yapmaya kararlıdırlar. Vietnam gazisi babaları Stephen da hayatını yeniden bir düzene sokmak ve ailesinin bütün hayallerini gerçekleştirmek istiyordur. Kızarmış Yeşil Domatesler filminin yönetmeni Jon Avnet’ten yine sıcak ve duygusal bir aile filmi...






Mississippi Masala - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hintli Meena ve ailesi Uganda'dan sürgün edildikten sonra Mississippi'ye taşınan aile,buraya zamanla uyum sağlar. Meena genç kız olur ve Afrikalı Demetrius'la yakınlaşır.






Bay Doğru - Making Mr Right - 1987 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çılgın bir bilim adamı uzun süreli bir uzay görevinde kullanılmak üzere kendisine çok benzeyen bir robot yaratır. Tüm insan duyguları ve davranışları konusunda robotu eğitmesi için enteresan kişiliğe sahip bir kadın tutar.






Öldüren Buluş - Deadly Outbreak - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Buluş için savaşanlar iyi ve kötü gruplardır. Bu şey o kadar tehlikelidir ki, buluşa öldüren buluş ismi verilmiştir. Peki nedir bu öldüren buluş? Çeteler arasındaki bu azılı savaşa birde kareta ustası olan Jeff de dahil oluyor. Tabi Jeff iyi tarafta olmakla birlikte çok yetenekli ve cesur bir adamdır. Kendisini hiç düşünmeden tehlikeye atabilecek kadar aslan yürektir.






En İyi Arkadaşım - The Cure 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erik, annesinin hiç ilgilenmediği yalnız bir çocuktur. Okul tatil olduktan sonra komşuları olan Dexter ile arkadaş olur. Dexter aids hastasıdır. Fakat bu onların arkadaşlığına engel olmayacaktır...






Echo Park - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In the Echo Park neighborhood of Los Angeles, everyone is more than they initially seem. May waits tables, raises a son, Henry, and is an aspiring actress. She needs a roommate and takes in a pizza deliverer named Jonathan, an aspiring songwriter. In the adjoining flat is August, an Austrian body sculptor who appears in a deodorant commercial and dreams big dreams. May takes a job delivering singing telegrams as a stripper, Jonathan invites Henry to tag along with him on deliveries, August gets into trouble with the police who call his father in Austria, and the friendships, frustrations, and love affairs of everyday life come to a head.

Google Çeviri - Los Angeles Echo Park semtinde, herkes başlangıçta görünmek daha fazladır. Tablolar bekler etsin, bir oğlu Henry yükseltir ve kalkınan bir oyuncu. O bir oda arkadaşı ihtiyacı vardır ve Jonathan, kalkınan bir besteci adlı pizza kurtarıcı alır. Bitişik düz olarak Ağustos bir deodorant reklamında ve hayallerinin büyük hayaller görünen bir Avusturya vücut heykeltraş. Mayıs striptizci olarak şarkı telgrafları teslim işe giren Jonathan teslimatlar onunla birlikte etiketlemek için Henry davet Ağustos Avusturya'da babası arama polisle derde giriyor, ve günlük yaşamın dostluklar, hayal kırıklıklarının ve aşk işleri gelmek bir kafa.






Kızılderililerin İsyanı - Winnetou 1. Teil - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Amerika'da demiryolları hatları gelişimi tüm hızıyla sürmektedir. Beyazlar ve Apaçiler topraklarında barışın sürekli olması için gerekli olan tüm şartlar zorlanmaktadır. Fakat Apaçi topraklarında zengin altın madenlerinin olduğunu bilen Santer, altınları ele geçirmek için yapımına önayak olduğu tren yolunun planlardaki yerini değiştirerek Apacilere ait bölgenin ortasından tren hattının geçmesini sağlar. Bölgeye gelen Mühendis Old (Lex Barker) bu plana, Beyazlarla Apaçiler arasında savaşa neden olacağını söyleyerek planın değiştirilmesini ister. Fakat Santer amacına ulaşmak için kızılderilileri ve onların bufalolarını öldürmek için saldırıya geçer. Apaçi reisi Winnetou Beyaz adamların niyetini öğrenince savaş hazırlıkları yapmaya başlar.