S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vatan Kurtaran Çapkınlar - Stand Up Virgin Soldiers - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two soldiers stationed in Singapore set off in pursuit of the fairer sex instead of carrying out their orders. Soon after their arrival on the exotic island, the two visit a local brothel and there encounter a pair of lusty nurses.

Google Çeviri - Singapur'da konuşan iki asker, emirlerini yerine getirmek yerine daha adil seks arayışına başladılar. Egzotik adaya vardıktan kısa süre sonra ikisi yerel bir geneleve gidiyor ve bir çift şehvetli hemşire ile karşılaşıyor.






Vahşi Oyun - Raw Deal - 1977 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In the 1870s, the colonial administrator hires bounty hunter Palmer and gun salesman Ben to wipe out an army of Irish Catholic revolutionaries in their stronghold. Palmer and Ben recruit three gun men to help them and their mission is successful but when they go to get their payment they are trapped by treacherous officials. Ben and Palmer must fight their way to safety.

Google Çeviri - 1870'lerde, sömürge müdürü, iran Katolik devrimcilerinin bir orduyu kalelerinde yok etmek için ödül avcısı Palmer'ı ve silah satıcısı Ben'i kiraladı. Palmer ve Ben, onlara yardım etmek için üç silahlı adam görevlendiriyor ve görevleri başarılı ancak ödemelerini almaya geldiklerinde hain yetkililer tarafından tuzağa düşürülüyorlar. Ben ve Palmer, emniyetle mücadele etmek zorundalar.






The Journey Of Natty Gann - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

In the 1930s, a tomboyish girl runs away from her guardian to join her single father who is 2,000 miles away, because there was work there.

Google Çeviri - 1930'larda, bir tomboyish kızı, 2.000 mil uzaktaki tek babasına katılmak için vasiyetinden uzaklaşıyor çünkü orada bir iş vardı.






Silah PeŞinde - Rio Conchos 1964 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A former Confederate officer and a Mexican try to prevent a former Confederate colonel from selling stolen rifles to renegade Apaches in Mexico.

Google Çeviri - Eski bir Confederate subayı ve bir Meksikalı, eski bir Confederate albayın Meksika'daki Apaches'ı devirmek için çalıntı tüfek satmasını önlemeye çalışır.






Mutlak Sonuç - Ölüm Belgesi - Dead Cert - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

As a surprise, two horse owners decide to ride their animals themselves in a steeplechase. But Bill Davidson's horse "Admiral" behaves weirdly, and falls hard after an obstacle. Bill dies from his injuries. His friend Alan York suspects the animal was doped by unscrupulous bookies and starts to investigate. He doesn't know how serious his opponents are, and that he's in danger to suffer the exact same fate as his friend!

Google Çeviri - Bir sürpriz olarak, iki at sahibi kendi hayvanlarını bir süpermarket içinde gezmeye karar verir. Fakat Bill Davidson'un atı "Amiral" garip davranıyor ve bir engelden sonra sert düşüyor. Bill yaralanmalarından öldü. Arkadaşı Alan York, hayvanın vicdansız kitaplarla dopingle tutulduğundan ve araştırmaya başlarken şüpheleniyor. Rakiplerinin ne kadar ciddi olduğunu bilmiyor ve arkadaşıyla aynı kaderi çekme tehlikesi var!