S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Prizzi'lerin Onuru - Prizzi's Honor - 1985 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Richard Condon'ın, senaryosunu kendi romanından uyarladığı filmde, Jack Nicholson ve Kathleen Turner epey tehlikeli bir aşk yaşıyor. Çok güçlü mafya ailesi Prizzi'ler için tetikçi olarak çalışan Charley Partanna, bir düğünde Irene Walker'a tutulunca, sevgilisi Maerose Prizzi ile yollarını ayırır. Ancak Irene de tıpkı Charley gibi bir kiralık katil çıkar.



Prizzi'lerin Onuru - Prizzi's Honor - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Richard Condon'ın, senaryosunu kendi romanından uyarladığı filmde, Jack Nicholson ve Kathleen Turner epey tehlikeli bir aşk yaşıyor. Çok güçlü mafya ailesi Prizzi'ler için tetikçi olarak çalışan Charley Partanna, bir düğünde Irene Walker'a tutulunca, sevgilisi Maerose Prizzi ile yollarını ayırır. Ancak Irene de tıpkı Charley gibi bir kiralık katil çıkar.



Koruyucu - The Guardian - 2006 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ben Randall (Kevin Costner), gözünü budaktan sakınmayan, usta bir kurtarma yüzücüsüdür. Onun da görevli olduğu, okyanustaki zorlu bir kurtarma görevi felaketle sonuçlanınca Randall, özel bir okulda eğitmenlik yapmakla görevlendirilir. Başarılı yüzücülere kurtarma eğitimi veren bu okuldaki öğrencilerinden biri de, ukalalığı ile dikkat çeken yüzme şampiyonu Jake Fischer’dır (Ashton Kutcher). Onu hırsından uzaklaştırıp iyi bir kurtarma yüzücüsü yapmak isteyen Randall, genç öğrencisini kanatları altına alır ve özel bir eğitime tabi tutar.



Koruyucu 1 - Tom Yum Goong 1 - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kham (Tony Jaa) filler ile birlikte büyümüştür. Filler görkemli yaratıklardır. Barış içindedirler ama savaşa da hazırdırlar. Bir festival esnasında şeytani bir Asyalı çete yetişkin bir fille birlikte yavru bir fili kaçırır. Onları Avustralya'da Sidney'e götürür. Kham da fillerin peşinden Avustralya'ya, hiç bilmediği bu yabancı ülkeye gider ve herşeye rağmen filleri kurtarmaya çalışır. Elinde olan tek şey Muay That adlı dövüş stilindeki yeteneği ve ona yardım eden Tayland kökenli gözden düşmüş bir polistir. Ancak başarması gereken şey neredeyse imkânsızdır.



Karnaval - Carny - 2009 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gezici bir karnaval, Nebraska’da sıradan bir kasabaya gelir. Herkes bir şeyden bahsetmektedir. Jersey Şeytanı’ndan. Kafesinde tutulan bu yaratık kaçmayı başarır ve ölümler başlar. Kasabanın şerifi Sam Atlas önderliğindeki grup, yaratığı öldürmenin yollarını ararlar.



Mr. Brooks - 2007 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Earl Brooks, son derece saygı duyulan bir iş adamıdır ve yakın zamanda Portland’da yılın adamı seçilmştir. Ancak o korkunç bir sır saklamaktadır. Aslında bir seri katildir. Bazı toplantılara katılmaktadır. Aslında öldürmeye karşı olan bağımlılığını iki yıl süreyle kontrol altında tutmayı başarmıştır. Ancak öteki kişiliği olan Marshall yeniden ortaya çıkar ve onu yeniden öldürmeye iter. Brooks bunun üzerine sevişmekte olan bir çifti öldürür. O sırada başka bir katil tarafından görünür ve fotoğraflanır. Bu sırada cinayeti soruşturmakta olan bir polis dedektifinin de kendi sorunları vardır. Berbat bir boşanma sürecindedir ve aynı zamanda da vahşi bir suçlu hapisten kaçmıştır ve yıllar öncesinin intikamını almanın peşindedir.



Metrodan Kaçış - The Taking Of Pelham 123 - 2009 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Denzel Washington, sıradan günü cüretkar bir suçla, bir başka deyişle bir metro treninin kaçırılmasıyla kaosa dönüşen, New York Şehri metro hareket memuru Garber’ı canlandırıyor. John Travolta ise baştan aşağı silahlı dört kişilik çetenin lideri ve beyni Ryder olarak, bir saat içinde yüklü bir fidye ödenmediği takdirde yolcuları öldürmekle tehdit eder. Ayaklarının altındaki gerilim artarken, Garber, Ryder’ı zekasıyla alt edip rehineleri kurtarabilmek için metro sistemi üzerine engin bilgisinden yararlanır. Ama Garber’ın çözemediği bir muamma vardır. Hırsızlar parayı alsalar bile, nasıl kaçabilirler ki?



Mançuryalı Aday - The Manchurian Candidate - 2004 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Körfez Savaşı'nda esir düşen bir Amerikan askerinin beyni yıkanarak ülkesi aleyhine kışkırtılır. Artık Ben Marco, ülkesine karşı bir görev üstlenmiştir. Burada bilincini kaybeden Marco, başkan adayı olan Raymond Shaw'ın bir kahraman olup olmadığı konusundaki soruları zamanla çözmeye başlar.



Majestik - The Majestic - 2001 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1950 Yıllarının başları... Soğuk savaş döneminde anti-komünist hareketler zirve noktasına ulaşmıştır. Peter, Hollywood'un altın çağını yaşamaya başladığı bugünlerde büyük stüdyolardan biriyle anlaşmalı çalışan bir senaryo yazarıdır ve de işleri iyi gitmektedir. Ancak, kolejdeyken katıldığı bir komünist toplantı başına dert açar. Kara listeye alındığını ve yakalanacağını öğrenir. Kariyeri, daha başlamadan sona ermiştir. Oldukça içkili bir durumdayken arabasıyla bir köprüden aşağı uçar. Hafızasını kaybeden Peter kendini hiç tanımadığı bir kasabada bulur. Asıl ilginç olanı ise buradaki herkesin onu 9.5 yıl önce savaşta öldüğü düşünülen Luke Trimble sanmasıdır. Hafızasını kaybetmiş olması nedeni ile Peter da kendisinin kasabalıların sandığı kişi olduğuna inanır. Kasabanın yerlilerinden bir kadına aşık olan genç adam, uzun süredir kapalı olan The Majestic isimli bir tiyatroyu yeniden açma işine girişir. Bu sırada Peter'ın hafızası da yavaş yavaş geri gelmekte ve komite onun peşini bırakmamaktadır.



Kusursuz - Flawless - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Quinn (Demi Moore) Corporation şirketinin başarılı yöneticilerinden biridir. Ancak iş kariyerinde çok büyük engellerle karşılaşmaktadır. Hayal kırıklığına uğranyan Quinn bir gün şirketin hizmetlisi Hobbs (Michael Caine) tarafından sıradışı bir teklifle karşılaşır. Hobbs geceleri bekcilik yapan ve şirkette işlerin nasıl yürüdüğünü bilmektedir. Quinn etkilemeyi başarır. Yıllardır planladığı soygun için artık yanlız değildir.



Kurşunu Isır - Vahşi Yarış - Bite The Bullet - 1975 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

20.Yüzyılın başlarında bir gazetenin düzenlediği at yarışına katılan dokuz maceraperestin heyecanlı serüveni.



Düşme Noktası - Drop Zone - 1994 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir suç vardır ve bu suç o kadar güzel planlanarak yapılmıştır ki anlatılamaz. Adamın biri hapiste öldürmek istenir gibi yaparak sonrasında aynı adamı uçakta götürürken tetörist saldırı ile uçağa kaza yaptırılır. Pete bu kazada çok sevdiği birini kaybetmiş ve bunun intikamını almak için olayı araştırmaya başlamıştır. Bu araştırmada Pete hayatında ilk kez paraşütle atlayış yapar. Kardeşinin intikamını bir an önce almak için korkup yapmadığı paraşütü bile kullanmış olacaktır. 



Dördüncü Melek - Fourth Angel - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jack (Jeremy Irons) Economist Gazetesi’nin Avrupa editörü olarak Londra’da görev yapmaktadır. Karısı ve üç küçük çocuğuyla Hindistan’a tatile gitmeye karar verir. Ancak bindikleri uçak, mekanik bir arıza nedeniyle Limasol Havalimanı’na beklenmedik bir iniş yapmak zorunda kalır. Havalimanında bir süre bekledikten sonra yolcular yeniden uçağa alınır ancak uçak, Ivanic Loyvek ve sağ kolu Karadan Maldic yönetimindeki bir grup Sırp hava korsanı tarafından kaçırılır. Amerikan hükümetinden 1 saat içinde 50 milyon dolar talep ederler ve bu istekleri yerine getirilince uçağın kapılarını açarak rehineleri salmaya başlarlar. Ancak bu sırada yerel polis teröristlere ateş açar, uçuş ekibi diğer kapıları açarak telaşla yolcuları uçaktan indirmeye çalışırlarsa da teröristler yolcuları öldürmeye başlarlar. Jack oğluna sarılmış halde, karısı ve iki kızının uçağın hemen yanı başında teröristlerce öldürülüşünü çaresizce izler. 15 Yolcu ölmüş teröristler 50 milyon dolarla kaçmayı başarmıştır. Bir süre sonra teröristlerin yakalandığını ama politik nedenlerle tutuklanmayıp serbest bırakıldığını öğrenir. Bir yandan oğlunu avutmaya çalışan Jack, diğer yandan ailesinin intikamı için adaletten yardım alamayacağını anlayınca zeki ve eğitimli istihbaratçı iş arkadaşı Kate’in (Charlotte Rampling) de yardımıyla tek kişilik bir anti terör ekibi gibi Loyvek ve Maldic’in peşine düşecektir.



Buz Koşusu - Soğuk Ölüm - The Ice Runner - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir ABD ajanını soğuk savaş döneminde Rus topraklarının el değişmesi sonucu bir hapishaneye düşer ve orada çok ağır bir ceza alır. Başrollerini Edward Albert ve Olsa Kabo'nun paylaştığı mükemmel bir macera filmi.

Altın Savaşçısı - Hell In The Aegean - 1970 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In May 1941, after the fall of the mainland of Greece just before the Germans entered Athens, a bold cadet, Nikiforos Kallergis leaves with his classmates from the cadet school. They transported in a hospital ship with the gold from Bank of Greece. First stop the homeland of Crete, where Germans have already begun their attack. Either way, every secret, Greeks and British soldiers will try to transfer the gold to a Greek destroyer South of Crete. The battle of Crete has begun.

Google Çeviri - Mayıs 1941'de, Yunanistan'ın anavatanının yıkılmasından hemen sonra, Almanlar Atina'ya girmeden önce, cesur bir harvey olan Nikiforos Kallergis, sınıf arkadaşlarıyla birlikte okuldan ayrılır. Yunanistan'ın bankasından altın ile bir hastane gemisinde taşındılar. İlk önce, Almanların saldırılarına başladıkları Girit vatanını durdurun. Her iki şekilde de, her sır, Yunanlı ve İngiliz askerleri altını Girit'in güneyinde bir Yunan destroyerine transfer etmeye çalışacaklar. Girit savaşı başladı.