S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gangsterler Kralı - Dillinger - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1930'larda ekonomik kriz sırasında yaptığı soygunlarla ABDyi kasıp kavuran, 1903-1934 yılları arasında yaşamış gangster John Dillinger'ın hikayesi. FBI'ın atış poligonlarındaki hedeflerin üzerinde hala daha John Dillinger'ın resminin bulunduğu söylenir.






Piyano - The Piano - 1993 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

19.Yüzyıl ortalarında Ada, Flora isimli bir kızı olan dilsiz bir annedir. Küçük kızı ile birlikte ülkesinden ayrılırken yanına gönülden bağlı olduğu piyanosunu da alan Ada için, Yeni Zelanda'nın ormanları içerisinde yeni kocası Steward ile başlayacağı yeni hayat, hiç de hayal ettiği gibi olmayacaktır. İlk olarak kocası, çok sevdiği piyanosunu Ada'nın haberi olmadan satacaktır. Piyanoyu alan komşusu, piyanoyu Ada'ya ancak Ada'nın ona piyano dersi vermesi şartıyla geri vereceğini söyler. Bu şekilde başlayan ilişkileri daha sonra farklı bir boyutta devam edecektir.






Kış İnsanları - Winter People - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Karısı öldükten sonra kızıyla birlikte Kuzey Carolina´ya yerleşen Wayland (Kurt Russell), burada gayrimeşru bir çocuğu olan Collie (Kelly McGillis) ile yakınlaşır.






Hüküm - Karar - The Verdict - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

En iyi mahkeme filmlerinden biri sayılan yapımda Paul Newman başrollerde. Son yıllarda tüm davalarını kaybeden ve alkolik bir avukat olan Frank Galvin’in (Paul Newman), kaybettiği itibarını yeniden kazanması için karşısına bir fırsat çıkar. Frank veortağı Mickey (Jack Warden), hastaneye karşı açılan tıbbi usulsüzlük davasını kabul ederler. Hastanenin bağlı olduğu Katolik Kilisesi, olayı örtbas etmek amacıyla avukata rüşvet teklif eder. 






Esrar Bitti - The Panic In Needle Park - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ressam sevgilisi tarafından terk edilip kürtaj yaptıran Helen (Winn), uyuşturucu müptelası Bobby (Pacino) ile birlikte olmaya başlar. Birbirlerine sırılsıklam âşık olan gençler, kendileri gibi eroin bağımlısı, çalan, ihanet eden, bağımlılık uğruna insanlık onurunu yitiren evsiz barksız diğerleriyle birlikte New York'ta bulunan Needle Park'ı kendilerine mesken edinirler. Böylesine vahşi bir çevrede iki âşık için kurtuluş yolu gözükmemektedir.






Derinlik Sarhoşluğu - Le Grand Bleu - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Akdeniz kıyılarında birlikte büyüyen Enzo ve Jacques’ın ortak tek noktası dalış tutkusudur. Ancak bu tutku farklı boyutlardadır; Jacques denizle arasındaki özel bağdan dolayı dalarken Enzo heyecan arayışındadır. Serbest dalışta dünyanın en iyi isimleri olan Enzo ve Jacques, yıllar sonra dünya şampiyonluğu için birbirlerine rakip olurlar. İkisi için de ölümcül tehlikeler taşıyan bu rekabetin en yakın tanığı ise Jacques’a derin bir aşk duyan Johanna’dır. Léon ve Beşinci Güç filmlerinin yönetmeni Luc Besson’un en romantik ve özel filmlerinden Derinlik Sarhoşluğu, Akdeniz’in büyüleyici manzaraları ve muhteşem sualtı çekimleriyle etkisinden uzun süre kurtulamayacağınız bir film.