S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sabrina - 1995 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zengin adam-fakir kız aşklarının en güzeli, Sabrina'da. Zengin Larrabee ailesinin yaşamını çıktığı ağaçların tepesinden gözlemleyen çirkin ördek yavrusu Sabrina, ailenin küçük oğlu Maude’a aşıktır. Ancak kimsenin varlığından haberi yok gibidir. Paris’teki Vogue dergisinde çalışmak üzere iki yıl ortadan kaybolan Sabrina, döndüğünde büyük bir fiziksel değişimden geçmiştir ve bu kez gözleri evin büyük oğlu Linus’ın üzerine kilitlenir.



Öfkenin Yumruğu - Fist Of Fury - 1972 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bruce Lee'nin öldürülen öğretmeninin intikamını almak için rakip dövüş okulunun kare aslarını bir bir dövmesi ve hocasının intikamını alması. Ayrıca filmde Jackie Chan'e atletik yeteneği ve dövüş sanatlarındaki ustalığı sebebiyle dublörlük teklif etti. Bu filmde dublör olarak oynayan Jackie Chan, Çin sinema tarihinin en uzun atlayışı olarak bilinen atlayışı gerçekleştirerek Bruce Lee dahil birçok kişinin saygısını kazandı.



Navaron'un Topları - The Guns Of Navarone - 1961 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Andrea ve Miller imkansız bir görevi gerçekleştirmekle yükümlü olan müttefik sabotajcılarıdır. Zaptedilmesi son derece güç olan Nazi hakimiyetindeki bir adaya gizlice nüfuz etmek ve tuzağa düşürülmüş 2000 İngiliz askerinin kurtuluşuna engel olan, iki dev uzun menzilli sahra topunu yok etmekle görevlendirilmişlerdir.

Kara listede anılan senarist Carl Foreman (High Noon, The Bridge on the River Kwai) 50'li yıllar boyunca isimsiz çalıştıktan sonra adını ve saygınlığını yeniden sağlamak durumundaydı. Bunu gerçekleştirmek için, Alistair MacLean’ın çok satan romanı Navarone’un Topları’nı beyazperdeye aktarmaya karar verdi. Mükemmel bir oyuncu kadrosu ve dev bir prodüksiyonla film büyük başarıya ulaştı. En İyi Film Ödülü de dahil olmak üzere yedi dalda Oscar Ödülü adayı gösterilip bunlardan En İyi Özel Efekt Oscar Ödülü’ne layık görüldü.

Foreman başarı kazanırken durumdan asıl faydalı çıkan MacLean oldu ve romanları beyazperdede, aralarında Ice Station, Zebra ve Where Eagles Dare’in de yeraldığı birçok macera dolu destana kaynak oldu. Bununla birlikte Navarone’un Topları, MacLean uyarlamaları arasında en başarılı yapım olmakla kalmayıp, aynı zamanda hatırı sayılır macera aksiyon filmleri arasında yer aldı.



Muz Joe - Banana Joe - 1982 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Muz Joe (Bud Spencer) Afrika'nın tropikal bir köyünde bütün çağdaş yaşam koşullarından yoksun olarak yaşamaktadır. Günün birinde kayığını işletmek için izine ihtiyaç duyduğunu öğrenir, izini almak için büyük kente gider. Yolda giderken ilk olarak televizyonu görür. Yolda karşılaştığı güzel genç kabare şarkıcısı Dorianne onu kadın gibi çekiciliklerin dünyasına çeker ve aşık olur. Gerekli olan izni alan Joe köyüne geri dönmeye karar verir yokluğunda mafya işleri devir almıştır. İşler kızışır ve mafyayı temelli dışarı attığında eski sakin yaşamına döner.



Motosikletli Kız - The Girl On A Motorcycle - 1968 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Motorsikleti herşeyi olan özgür kız (Marianne Faithfull) hayatı tanımak adına hertürlü çılgınlığa açık bir kızdır. Yaşadığı aşklardan sonra günün birinde Danıel'le (Alain Delon) tanışınca acaba hayatı değişecek midir? 



Gönül Çelen - Coney Island Baby - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Coney Island Baby" is a nice, funny, sweet film. The story isn't exactly cutting edge, but the performances are great, and it's an excellent first effort from the director, Amy Hobby. It was refreshing to see a film about Ireland where everyone wasn't drunk, and nothing was brought up about being Catholic...

Google Çeviri - "Coney Island Baby" güzel, eğlenceli, tatlı bir film. Hikaye tam olarak keskin değil, ama performanslar harika ve yönetmen Amy Hobby'nin mükemmel bir ilk çabası. İrlanda hakkında herkesin sarhoş olmadığına dair bir film görmeye can atıyordu ve Katolik olmakla ilgili hiçbir şey ortaya atılmadı ...



Büyük Patron - The Big Boss - 1971 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cheng (Bruce Lee), Bangkok´ta yeni bir hayat kurmak için kuzenleriyle beraber bir buz fabrikasında çalışmaya başlar. Amcasına bir daha asla dövüşmeyeceğine dair annesi üzerine yemin etmiştir. Kuzenlerinin bir kısmı, fabrika müdürü ile yaptıkları görüşmelerden sonra, gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca, nedenlerini araştırmak Cheng Chuan'a düşer. Fakat karşı karşıya kaldığı gerçekler onu yeminini bozmaya iter. Büyük Patron'dan kuzenlerinin intikamını almak için onu ölümcül bir yol beklemektedir.



Büyük Diktatör - The Great Dictator - 1940 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nazi Almanya'sının tıpkısının aynısı bir başka diktatörlükte, kararları ve yönetimi ile ülkesini kırıp geçiren Diktatör Adenoid Hynkel, ülkede kendisine ikizi kadar çok benzeyen son derece saf karakterli bir Yahudi berberin yaşadığından habersizdir. 

Hynkel'in askerleri Yahudileri teker teker toplama kamplarına götürmek üzere toplarken Yahudi Berber'in Hynkel'e olan benzerliği nedeni ile onu Büyük Diktatör zannederler ve bu benzerlik büyük bir karışıklık yaşanmasına neden olur. 

Charles Chaplin'in Nazi Almanya'sını ve Hitler'i hicvettiği bu eğlenceli komedi, sinema tarihinin en başarılı hiciv örnekleri arasında yer alıyor.



13. Kat - The 13th Floor - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıllar önce öldürülen çocuk kendisini öldüren adamın kızı ile birlikte adamın suçlarını ortaya çıkarmaya çalışır.