S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Son Adam - Escape From Bronx - Fuga Dal Bronx - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A rag-tag group of people must fight extermination squads amid their ruined city.

Google Çeviri - Bir bez etiket grubu, mahvolmuş şehirlerinin ortasında imha ekipleriyle savaşmalı.






Çılgın Çocuklar 1 - Spy Kids - 2001 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Küçük Carmen ve Juni Cortez kardeşler, hikayedeki ajanların anne ve babaları olduğunun farkında bile değillerdir. Fakat ailesinin ajan olmak için yeterince 'cool' olmadıklarını söyleyen Carmen ve kardeşi Juni'nin gerçeği öğrenmeleri uzun sürmez. Gerçekte Ingrid ve Gregorio Cortez dünyanın en zorlu iki ajanıdır ve şimdi yeni bir tehditle karşı karşıya kalan dünyayı kurtarmak için yeniden göreve çağrılmışlardır. Gregorio ve Ingrid için eski günlere geri dönmenin ve çocuklarına büyük bir gerçeği anlatmanın zamanı gelmiştir.






Çılgın Çocuklar 2 - Spy Kids - 2002 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Carmen ve Juni, yaşanan büyük maceranın ardından yeniden göreve atanırlar. Bu kez görevin odağında çılgın bir mucit vardır. Bu mucit, adasında oldukça tuhaf genetik deneyler yapmaktadır. İki genç ajan bu zorlu adada oldukça ilginç tuzaklara düşerler. Adadaki garip yaratıkları ve tuhaf tuzaklar, genç ajanların önündeki en büyük engellerdir. Acaba ajanlar tüm bu engelleri aşıp dünyayı zarar görmekten bir kez daha alıkoyabilecekler midir?






Çılgın Çocuklar 3 - Spy Kids - 2003 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, 2001 de başlayan Spy Kids serinin üçüncüsü ile geliyor perdeye. Eski, emekli ajanlar Gregorio ve Ingrid Cortez uzun bir aradan sonra mesleklerine geri dönerler. Ancak bu sefer çocukları Carmen ve Juni de onlarla birliktedir. İkinci bölümde de yer alan söz konusu çocuklar bu kez farklı hikayelerin içindeler. Carmen, kaçırılarak bir bilgisayar oyununun içine hapsedilir. Juni de onu kurtarmak için mecburen aynı oyunun içine girer. Filmin üç boyutlu kısmı bilgisayar oyunu içinde devam ediyor.






Çagrı - Al Risalah - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İslamiyetin doğuşunun anlatıldığı film Çağrı filmiyle konusu aynıdır. Ayrıca Mustafa Akkad'ın ilk yönetmenlik deneyimidir.