S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ulzana Baskını - Ulzana`s Raid - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ulzana isimli reisleri eşliğinde harekete gçen Apaçilerin haberi ABD ordusuna ulaşır. Yerlilerin sayısı hakkında bir bilgi olmayışı sebebi ile, ordu bölgedeki Apaçilerin peşine asker yollamaya pek yanaşmaz. Bunun üzerine McIntosh Apaçilerin sayısı ve düşman olup olmadıklarını öğrenmek için harekete geçer. Ordu ise McIntosh’tan gelecek habere göre harekete geçecektir.






Ulzana Baskını - Ulzana`s Raid - 1972 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ulzana isimli reisleri eşliğinde harekete gçen Apaçilerin haberi ABD ordusuna ulaşır. Yerlilerin sayısı hakkında bir bilgi olmayışı sebebi ile, ordu bölgedeki Apaçilerin peşine asker yollamaya pek yanaşmaz. Bunun üzerine McIntosh Apaçilerin sayısı ve düşman olup olmadıklarını öğrenmek için harekete geçer. Ordu ise McIntosh’tan gelecek habere göre harekete geçecektir.






Sessiz Ve Derinden Git - Run Silent Run Deep - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

“West Side Story” filminin yönetmeni Robert Wise’ın 1958 tarihli filmi “Run Silent Run Deep”, 2. Dünya Savaşı sırasında yaşanan heyecan dolu bir öyküyü beyazperdeye taşıyor. Daha önce kumanda ettiği denizaltının batması üzerine yeni mürettebatına söz geçirmekte zorlanan kumandan Richardson özellikle Teğmen Jim Bledsoe’nun düşmanca tavırlarıyla karşı karşıya kalır. Burt Lancaster ve Clark Gable’ın birlikte oynadığı film klostrofobik atmosferiyle etkileyici bir film.






Profesyoneller - The Professionals - 1966 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kibirli Teksas milyoneri Joe Grant (Ralph Bellamy), anlaşmak için üç kovboyu trenle davet eder. Joe Grant, karısı Maria Grant’ın (Claudia Cardinale) Meksikalı devrimciler Jesus Raza (Jack Palance) tarafından kaçırıldığını belirterek, kurtarılmasını ister. Ekibin lideri Henry ‘Rico’ Fardan (Lee Marvin), patlayıcı uzmanı bir kişiye daha ihtiyaçlarını olduğunu söyler. Teksaslı milyoner Joe Grant, dört kovboyla (Lee Marvin, Burt Lancaster, Wood Strode ve Robert Ryan) anlaşmayı kabul eder. Ancak ortaya ilginç gelişmeler çıkar. Bayan Maria Grant’ın gerçekten kaçırılıp kaçırılmadığı konusunda şüpheye düşerler.






Fırtına Ajan - Missione Speciale Lady Chaplin - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Lady Chaplin is a beautiful woman, she is a fashion stylist and she owns an atelier in Paris. Zoltan is a rich American specialized in submarine researches. Dick Malloy is an American secret agent. What have the three in common? Perhaps a sunk American atomic submarine with sixteen missiles still on board? And why every other scene one, two, ten or more men are trying to kill Malloy in every conceivable way?

Google Çeviri - Lady Chaplin güzel bir kadın, moda stüdyosu ve Paris'te bir atölye sahibidir. Zoltan, denizaltı araştırmaları alanında uzman zengin bir Amerikalı. Dick Malloy Amerikan gizli ajanıdır. Üç ortak noktada ne var? Belki de on altı füzesi olan batık Amerikan atomaltı denizaltıları halen gemide? Ve neden her iki sahnede bir, iki, on veya daha fazla adam Malloy'u her düşündüren biçimde öldürmeye çalışıyorlar?






Biz Melek Değiliz - We're No Angels - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ned ve Jim isimli iki mahkum hapishaneye nakledilirken kaçmayı başarırlar. ABD'nin kuzeyinde oldukları için tek amaçları bir an önce Kanada'ya ulaşıp peşlerindeki güvenlik güçlerine, izlerini kaybettirmektir. İki ahbap çavuşun karşısına bir manastır çıktığında herkesi kandırabileceklerini düşünürler ve rahip kılığına girerler. Cemaat onları, ziyaretleri heyecanla beklenen iki din adamıyla karıştırıp saygı gösterir. Ama talih içlerinden birinin kalbini, orada tanışacağı çekici bir kadınınkine bağladığında, işler karışacaktır.






Biz Melek Değiliz - Benim 3 Meleğim - We're No Angels - 1955 - HDTVRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hapishaneden kaçan üç mahkum adadan ayrılmak için fırsat kollamaktadırlar. İşleri kötü gitmekte olan bir mağaza bunlar için biçilmiş kaftandır. Mağazayı soymayı kafaya koyan üç kafadar mağaza sahibinden çalışmak için iş ister. Fakat iş mağazayı soyma kısmına gelinceye kadar mağazanın sahibi olan aile ile aralarında garip bir bağ oluşur ve kendilerini bir anda aileyi koruyup gözetmek zorunda hissederler.






Ateşli Kardeşler - Flaming Brothers - 1987 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birbiri ile kan kardeşi olan ve bir arada büyüyen iki yetimin hikayesi. Yaşamlarını sürdürmek için yeraltı dünyasına girip kirli işlere karışırlar. Tim çocukluk aşkı Pat ile karşılaşır. Pat şayet Tim hayatına bir düzen verirse onunla evlenmeyi kabul eder. Kan kardeşi Alen bu işe çok öfkelenirse de Tim le yollarının ayrılması kaçınılmaz olmuştur.






Aslan Yürek - Firar - Lionheart - 1990 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Los Angeles'ta yaşayan erkek kardeşinin kötü bir şekilde dövüldüğünü ve ağır yaralı olduğunu öğrenen paralı asker Lyon Gaultier, Kuzey Afrika'daki Fransız lejyonundan firar eder. Peşindekilerden kurtulur kurtulmaz kardeşinin ailesine yardım edecek parayı kazanmak için yasa dışı sokak dövüşlerine katılır. Elbette intikam düşüncesi aklından hiç çıkmamaktadır...