S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tanrıdan Gelen - Godsend - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paul ve Jessie Duncan'ın çok sevdikleri 8 yaşındaki oğulları Adam, trajik bir kaza sonucu ölür. Cenaze hazırlıkları yapmakta olan üzgün çift, Dr. Richard Wells adlı gizemli birinden inanılmaz bir teklif alır. Oğullarını klonlayarak yaşama döndürmek... Doktorla şeytani bir anlaşma yaparak teklifi kabul eden çift, Riverton adlı küçük bir kasabaya taşınarak buradaki klinikte hazırlıklara başlarlar. Adam bir kez daha doğar ve büyür. 8 Yaşına gelene kadar herşey normaldir, fakat bundan sonra gariplikler başlar.



Şöhret Yolu - 30 Days Until I’m Famous - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Los Angeles'ta teslim elemanı olarak çalışan Latin Amerikalı bir kız tesadüfen keşfedilir ve bir star olması için çalışmalara başlanır.



Liman - Haven - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Andrea zengin bir aile kızıdır ve Cayman adalarında fakir bir balıkçı olan Shyyasak ile aşk yaşantısı vardır. Fakat dikkatsizlikleri sonrasında bir gece Andrea'nın abisi olan Hammer balıkçıdan korkunç bir intikam alacaktır. Bu olaylar gelişe dursun iş adamı Carl Ridley ve kızı Pippa FBI polislerinden kaçarken Cayman adalarına sığınmak zorunda kalırlar.



Kusursuz Soygun - Foolproof - 2003 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kevin, Rob ve Sam’in sıra dışı bir hobileri vardır. Asla hayata geçirmedikleri kusursuz soygunlar planlamak. Leo’nun da onlara bu yüzden ihtiyacı vardır. 20 Milyon dolarlık tahvillere göz koymuştur ve bu üç “uzman” hırsızın onları kendisi için çalmasını istemektedir. Bu riskli soygun onları korkutmaktadır. Üç arkadaş birbirlerine güvenebilecekler midir?



Bir Sıcak Yaz Gecesi - That Night - 1992 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Küçük Alice, komşu kızı Sheryl’i idolü gibi görmektedir ve sevgilisi Rick’le gizlice görüşebilmesi için ona yardım eder. Ancak bunun tahmin etmediği sonuçları olacaktır.