S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Devasa Balık - The Favour The Watch And The Very Big Fish - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir fotoğrafçı dini fotoğraflar çekmektedir. İsa için bir model aramaktadır. Hayat fotoğrafçıya ilginç bir sürpriz yapar. Bir arkadaşına iyilik yapmak isterken kendini bir seks filmine dublaj yaparken bulur. Bu esnada aradığı İsa figürünü de bulmayı başarır.






Deniz Altında Tehlike - Danger Beneath The Sea - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Commander Miles Sheffield is a rising star in the US Navy, patronized by Admiral Eugene Justice, to the silent envy of many, including his XO and Chief on his first command mission aboard a nuclear submarine, the Lansing. This maiden voyage also turns out to be the ultimate challenge: a failed Korean nuclear missile causes a disastrous explosion which knocks his means of communications out of order, so he fears to be incommunicado in a nuclear war against an unknown enemy. Now his rivals believe his inexperience and unwillingness to man battle stations amount to desertion in war time, and plan a mutiny: they have the doctor skip him for necessary iodine shots so he'll be too sick to resist when the XO seizes command- his loyal supporters must get it back fast, for even the admiral sees no alternative then have the nearby Mako hunt them down to eliminate them before they start World War III...

Google Çeviri - Commander Miles Sheffield, Amiral Eugene Justice'in elinden gelen ABD Donanması'nda, XO ve Şef'in nükleer bir denizaltı gemisi Lansing'de görevdeki ilk komuta misyonu da dahil olmak üzere, birçok kişinin sessiz kıskançlığından ötürü yükselen bir yıldız. Bu kızlık bozulmuş yolculuk da nihai bir zorluk olarak ortaya çıkıyor: başarısız bir Kore nükleer füzesi, iletişim araçlarını düzene sokan felaket bir patlamaya neden oluyor, bu yüzden bilinmeyen bir düşmana karşı bir nükleer savaşta iletişim kurmaktan korkuyor. Şimdi rakipleri, adam savaş istasyonlarına olan deneyimsizliğinin ve isteksizliğinin savaş zamanında imha edilmesine ve bir isyan planladığına inanıyorlar: doktorun gerekli iyod ??leri için onu atlamaları gerekiyor, bu nedenle XO komuta kararını alırken direnecek kadar hasta olacak. Sadık taraftarların çabucak geri alması gerekir çünkü amiral bile alternatif bulamaz, sonra yakında bulunan Mako, III. Dünya Savaşı başlamadan önce onları ortadan kaldırmak için avlarlar ...






Demir Kartallar 3 - Aces Iron Eagle III - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chappy discovers a drug-smuggling scheme at his own air base. It turns out that the lives of some village people in Peru are at stake, and he decides to fly there with ancient airplanes and friends to free them.

Google Çeviri - Chappy kendi hava üssünde bir uyuşturucu kaçakçılığı düzenini keşfetti. Peru'daki bazı köy halkının hayatlarının tehlikeye girdiğini ve oradaki eski uçaklarla ve arkadaşlarıyla onları özgürlüğüne kavuşturmaya karar verdi.