S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Altı Gün Yedi Gece - Six Days Seven Nights - 1998 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Aksiyon filmlerinin unutulmaz kahramanı Harrison Ford, Altı Gün Yedi Gece'de başrol oynuyor. Film bir rüya tatilinin nasıl curcunalı tropikal bir kabusa dönüştüğünü anlatıyor. Kaba ve hırçın kargo uçağı pilotu Quinn Harris (Ford) ümitsizce Tahiti'ye gitmek için uçak arayan keskin dilli New Yorklu Robin Monroem (Anne Heche) ile karşılaşana kadar turistlerden nefret eder. Hava muhalefetinden darbe yemiş uçağı fırtınaya girer. Terkedilmiş bir adada Quinn ve Robin başbaşadırlar ve çabucak cennetin bütün tehlikelerini keşfetmeye başlarlar.



Başarının Tatlı Kokusu - The Sweet Smell Of Success - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Walter Winchell tarzı sansasyonel bir köşe yazarı olan J.J. Hunsecker yazılarıyla birçok kişinin kaderini belirlemektedir. Hunsecker kızkardeşi Susan'a kur yapma cüretini gösteren caz gitaristi Steve'i hedef seçer. Birçok kişi tarafından bir başyapıt sayılan film, megaloman bir köşe yazarının kızkardeşi uğruna meslek ilkelerini hiçe saymasını anlatırken, medyaya yaman bir eleştiri getiriyor.



Demir Maskeli Adam - Man In The Iron Mask - 1998 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İhtişam ve ümitsizliğin derinden böldüğü Fransız ulusunun yalnızca kendini düşünen kralı XIV. Louis halkı açlık çekerken kendisi dünya nimetlerinden zevk almaya bakmaktadır. Bütün gücün kendisinde olduğuna inanan Louis, kimseden korkmamaktadır, mutlak gücünü sona erdirebilecek bir tek kişi haricinde: Demir maske giydirilerek ömür boyu hapse mahkum edilen adam. Kralın bencilliği çok fazla ileri gidince, emekli silahşörler Athos, Porthos ve Aramis belki de Fransa'nın kurtuluşunun tek ümidi olan gizemli mahkumu kurtarmaya and içerler. Geriye cevaplanması gereken tek bir soru kalır: Eski arkadaşları, efsanevi d'Artagnan onlara yardım mı edecek yoksa onları yok mu edecek?



Herkes Seni Seviyorum Der - Everyone Says I Love You - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Woody Allen’in ilk müzikal deneyimini gerçekleştirdiği film birçok ünlü oyuncuyu bir araya getiriyor. New York’da yaşayan ilginç ve büyük bir ailenin romantik ilişkileri, aşkları ve ayrılıklarını konu eden filmde Allen, oyuncularını profesyonel dansçı ve şarkıcılardan seçmemiş. Çünkü doğal olarak oyuncularının şarkı söyleme yeteneklerini bu filmde kullanacaklarını düşünmüş. Sadece oyunculardan Alan Alda ve Goldie Hawn’ın daha önce müzikal deneyimi varmış. Diğer oyuncular filmin bir müzikal olduğunu bile bilmiyormuş. Allen oyuncularına güvenip, onlardan sadece iyi bir oyunculuk beklemiş. Sonunda ortaya tipik bir Woody Allen filmi çıkmış. Doğal, karmaşık ve eğlenceli?



Kardeş Gibiydiler - Sleepers - 1996 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1960'larda Hell's Kitchen'da büyüyen Shakes, Michael, John ve Tommy adındaki 4 çocuk, eşek şakası yaparken yaşlı bir adamın yaralanmasına neden olurlar. New York'taki Wilkenson Center'da 1 yıla yakın hapsolan 4 arkadaş, buradaki gardiyanların kötü muamelesine maruz kalır. Burada dayak yiyen, onurları zedelenen ve cinsel istismara uğrayan bu 4 arkadaş 13 yıl aradan sonra, Wilkenson Center ve gardiyanlarından intikam alma fırsatını yakalar.



Psikopat - Twist Of Fate - 1998 - WEBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A beautiful attorney's hunt for a serial killer is frustrated by his accomplice's twisted scheme to keep the killer free at all costs. Now, she must set a trap to catch them-if they don't get to her first.

Google Çeviri - Bir seri katil için güzel bir avcının avı, katilini her ne pahasına olursa olsun özgür tutmak için suçlunun bükülmüş planı yüzünden hüsrana uğruyor. Şimdi, onu yakalamak için bir tuzak kurmalı - eğer önce ona ulaşmazlarsa.



Rüzgar Gibi Geçti - Gone With The Wind - 1939 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güneyli güzel Scarlett O'Hara nın üç evliliğini, iç savaş ve Güneyin yeniden inşaa edilmesi sürecinde zenginlikten fakirliğe düşüşünü, sonra yeniden zenginliğe kavuşmasını anlatan film, Margaret Mitchell'in klasik eserinden sinemaya uyarlanmış olup yapımcı David O.Selznick'in en başarılı eseri kabul edilmiştir.



Rüzgar Gibi Geçti - Gone With The Wind - 1939 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Güneyli güzel Scarlett O'Hara nın üç evliliğini, iç savaş ve Güneyin yeniden inşaa edilmesi sürecinde zenginlikten fakirliğe düşüşünü, sonra yeniden zenginliğe kavuşmasını anlatan film, Margaret Mitchell'in klasik eserinden sinemaya uyarlanmış olup yapımcı David O.Selznick'in en başarılı eseri kabul edilmiştir.



Şeytanın Avukatı - Devil's Advocate - 1997 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Al Pacino ve Keanu ile soluksuz izlenecek bir film. Haklı yada haksız gözetmeksizin kazandığı davalarla dikkat çeken Kevın Lomax kendisine gelen büyük teklifi red edemeyince hayatı bir anda kararmaya başlar. Ancak yine de bunda olağan üstü bir gerçek olmadığı düşüncesindedir. Avukatlığını yaptığı şirketin patronu Al Pacino onu her defasında kazanılması imkansız davalar ile sınamakta ve Lomax en iyi olma yolunda şeytanın izinde ısrarlı yürüyüşünü sürdürmektedir.



Topaz - 1969 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Topaz, yönetmenliğini Alfred Hitchcock'un yaptığı 1969 yapımı bir filmdir. Leon Uris'in aynı adlı kitabından sinemaya aktarılan ve Soğuk Savaş esnasındaki casus hikâyelerine dayanan filmde, pek çok karakterin hikâyesi aynı anda işlenir. Kıdemli bir Sovyet KGB yöneticisi Danimarka'da uluslararsı görevdeyken ABD'ye iltica eder. Ailesiyle beraber ABD'de güvenli bir yere yerleştirilir. Kendisi gizli servis üyesi olduğu için Amerikalılarca sorguya çekilir. ABD'nin gündemindeki en önemli konu ise Fidel Castro yönetimindeki Küba'dır. Ancak Sovyetler Birliği'nin Küba'da yaptıklarını öğrenmek CIA ajanı Nordstrom (John Forsythe)'un Fransız ajan André Devereaux (Frederick Stafford)'nun yardımına ihtiyacı vardır. ABD'nin Küba'ya Domuzlar Körfezi çıkartmasıyla saldırmasının ardından Küba'da ABD'nin hiçbir gizli örgütlenmesi kalmamıştır. Sovyetler Birliği ile Küba arasında imzalanmış olan bir yazılı anlaşmanın varlığının öğrenilmesi üzerine o sırada New York'a Birleşmiş Milletler toplantısına katılmak için gelen Küba delegasyonundan bu evrakın çalınması ihtimali belirir. Küba delegasyonundan bir görevliyi para karşılığı ikna ederk bu evraka ulaşan Devereaux olayları yerinde görmek için Küba'ya ticari ataşe kisvesiyle girer. Orada Küba Devriminin önde gelen üyelerinden birisinin dul eşi olan ve devrime karşı yeraltı örgütünün yöneticisi olan Juanita de Cordoba (Karin Dor) ile temas kurar. Bu örgüt sayesinde bazı gizli belge ve fotoğrafları elde eder ancak örgüt üyeleri yakalanır.



Çıplak Ülke - The Naked Country - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A rancher comes in conflict with a gang of renegade Aborigines on the run from their tribe's posse. They try to kill him, but he gets away and hides in the woods. His posh wife and her lover, a local alcoholic cop, go to rescue him.

Google Çeviri - Bir çiftlik sahibi, kabilesi Aborijinlerden oluşan bir çeteyle kabilenin kabilesiyle çatışmaya girer. Onu öldürmeye çalışırlar, ama kaçar ve ormanda saklanır. Onun karısı ve sevgilisi, yerli bir alkolik polis, onu kurtarmaya gider.



Cani - Monster - 2003 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1989-1990 Yılları arasında çok sayıda insanı öldürerek, dünyanın ilk kadın seri katili olarak ünlenen Aileen Wuornos'un gerçek hikayesi. Yakalandıktan sonra, 1992'de 7 kişiyi öldürmekten suçlu bulunan Wuornos'un öyküsü ABD ve dünya kamuoyunu epey meşgul etmişti. Aynı zamanda bir lezbiyen de olan ve hayat kadınlığı yapan Wuornos, kurbanlarını ilişkiye girdiği insanlar arasından seçiyordu. Dehşet verici kadın katilin kurbanlarını ormana götürüp sakladığı ortaya çıkmış, ancak benzer şekilde öldürdüğünden şüphe duyulan 2 kişinin daha cesedi bulunamamıştı. Wuornos'un eski kadın aşığı mahkemede aleyhine tanıktık etmiş, avukatının sanığın çocukluğunda maruz kaldığı kötü muamele ve tacizi hafifletici neden olarak öne sürmesi jüriyi ikna etmemiş ve 2003'te gerçekleşen idamına karar verilmişti.



Dayanılmaz Aşk - Enduring Love - 2004 - WEB-DL - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Joe ve Claire piknik yapmak için gittikleri bir yerde üzücü bir kazaya tanık olurlar. Sıradan olayların seyir ettiği, etraftaki herkesin güzel yaz gününe eşlik edercesine hoş dakikalar geçirdiği o günde birden panik dolu anlar başlar.



Denizde İsyan - Crimson Tide - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tony Scott’ın favori oyuncusu Denzel Washington ile yollarının ilk kesiştiği film olan Crimson Tide, Scott’ın daha önce denemediği bir türde kendini kanıtlamasını sağladı. 90 Yıllarında bolca çekilen denizaltı filmlerinden biriymiş gibi görünse de, Crimson Tide Scott’ın aksiyon ve gerilim yeteneğini dar alanda bile gösterebilmesi sayesinde, benzerlerinden ayrılıyor. Soğuk Savaş sonrası dönemde geçen hikaye, Rus asiler ile Amerikalı denizciler arasında çıkan nükleer füze krizini konu alıyor. Başrollerdeki Gene Hackman ile Denzel Washington’ın yanı sıra, yan rollerde ise birbirinden popüler aktörler çıkıyor karşımıza.



Deprem - Earthquake - 1974 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kaçınılmaz bir doğal felaket karşısında sıradan insanların birleşmelerini anlatan bu epik filmin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosunda başı Charlton Heston çekiyor. Gelmiş geçmiş en büyük deprem Güney California'yı salladığında, Los Angeles'ta yaşayan insanların hayatları da sallanır. Artçı depremler şehre bir daha vurmadan önce şehirdeki sıradan insanların birer kahramana dönüşmeleri gerekecektir.
Ava Gardner, George Kennedy, Lorne Greene, Geneviève Bujold, Richard Roundtree ve Victoria Principal gibi isimlerin müthiş performanslarıyla dikkat çeken film, En İyi Ses Miksajı ve En İyi Görsel Efekt dallarında Oscar Ödülü'ne layık görüldü.



Dick Tracy - 1990 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tess Truheart 'ın tek isteği, erkek arkadaşı dedektif Dick Tracy ile beraber sakin bir hayat sürmektir. Ancak şehirde bir takım kirli işler dönmektedir ve bunun arkasında da kötü adam Big Boy Caprice vardır. İşin içine bir de güzel ve dayanılmaz Breathless Mahoney girince, Tracy'nin hayatı sakin olmanın çok ötesine gider.



Ed Wood - 1994 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ed Wood, kimilerine göre dünyanın en kötü yönetmeni, kimilerine göre de, filmleri son derece keyifli, nev-i şahsına münhasır kült bir yönetmendir. Filmde Ed Wood'un ayrıntılı yaşam hikayesinden çok, en çok bilinen yapımlarını çektiği dönem ve film yapma konusundaki hırsı konu ediliyor.



Genç Ölmek - Dying Young - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sevgilisinin kendisine ihanet ettiğini öğrenen Hilary O'Neil (Julia Roberts) yeni bir başlangıç ve yeni bir iş arıyor. Böylece kan kanserine yakalanmış acı çeken genç bir adamın özel hemşiresi oluyor. Zaman geçtikçe birbirlerine aşık oluyorlar ama bu yaşadıkları aşkın çok uzun sürmeyeceğini de biliyorlar. Çünkü genç adam ölmek üzeredir.



Kapan - At Close Range - 1986 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Babasının çetesine girmek isteyen bir gencin öyküsü... İki Oscar'lı büyük aktör Christopher Walken ve Sean Penn´i baba-oğul olarak karşı karşıya getiriyor.



Yolun Sonu - The Cannonball Run - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çeşitli mesleklerden maceracıların, bir milyon dolarlık ödül için katıldıkları amansız yarış...