S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Büyük Ülke - The Big Country - 1958 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıldızlarla dolu, masraftan kaçınılmamış, dev boyutlu bu destansı western’de, bir barış sözcüsü, cesaretini gösterirken kuvvetin bilincinde olmak zorunda kalacaktır. Kendini erken emekliye ayırmış, zengin kaptan James McKay, nişanlısı Pat Terrill’le evlenmek üzere Batı’nın uçsuz bucaksız topraklarına gelir. Yumruk kavgasına inanmayan McKay, değerleri ve hayata yaklaşımıyla, kovboylar için kapalı bir kutudur. İnsafsız işçi başı Steve Leech ona karşı ânında antipati duyar. Pat’in de, zengin babası Binbaşı Henry Terrill’in kontrolü altında şımarık, bencil bir kız olduğu anlaşılır. Binbaşı, sığırları sulama hakkı yüzünden, zorba ve açgözlü Rufus Hannassey’in başını çektiği yontulmamış bir çeteyle amansız bir mücadele içindedir. McKay, Terrill çiftliğindeki ifrata varmış maçolukla arasına mesafe koymaya karar verip, başına buyruk öğretmen Julie Maragon’la romantik bir ilişkiyi seçer. Julie’nin suyu bol topraklarına sahip olmak, aralarında savaşan iki çiftlik sahibinin de gündemindedir. Julie, Rufus’un beş para etmez oğlu Buck tarafından kaçırılınca, McKay harekete geçmeye karar verir.






Kızıl Şafak - Red Dawn - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Rusların ve Kübalıların ABD'de bir kasabayı işgal etmesini ve kasaba halkını örgütlemesini buna karşılık bir kaç ABD'li gencin bu işgal ve ihanete kayıtsız kalmayıp bir dağda soğuk ve zorlu şartlarda kendilerince askeri eğitim görmesini konu alır.






İlk Görüşte Aşk - At First Sight - 1999 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New Yorklu mimar Amy Benic, stresli iş ortamından uzaklaşmak amacıyla sık sık aarabasıyla Virgil, çok lüks bir otelde çalışan başarılı ve kör bir masördür. Bir gün otelde Amy adında, New York’lu bir mimarla tanışır. Amy bir süre Virgil’in kör olduğunu fark etmez. Kısa sürede ikisi de birbirlerine aşık olurlar. Amy, Virgil’i bir göz ameliyatı olması konusunda ikna etmeye çabalamaktadır. Yalnızca ufak bir deney grubu üzerinde denenecek yeni bir operasyon metodu geliştirilmiştir. Virgil ya yeniden dünyaya gözlerini açabilecek ya da sonsuza dek onları kapayacaktır.






Hızlı Kovboy - Kaçaklar - Ride In The Whirlwind - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uzun bir yolculuk yapmakta olan üç arkadaş, yolda bir çiftlik kulübesinde dinlenmek amacıyla mola verirler...
Ancak bu kulübede yaşayanların bir soyguna karışmış olması ve kanun koyucuların da bu çiftliğe saldırmasıyla işler karışır. İşlemedikleri bir suç yüzünden peşlerindeki kanun koruyuculardan kaçmak zorunda kalırlar. Artık iki seçenekleri vardır. Ya teslim olup asılacaklar yada kaçacaklardır. Onlar ikinciyi seçerler ve büyük bir kovalamaca başlar.






Hayaletlerin Dönüşü - El Ataque De Los Muertos Sin Ojos - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İlki 1971'de Hayaletler Mezarı (Tombs of the Blind Dead) olarak çekilen ve büyük ilgi gören filmin ikinci bölümü.
Portekiz'de Tapınak Şövalyelerinin 500 yıl önce kendilerinden nefret eden halk tarafından önce kör edilip daha sonra idam edilerek bir katedralin bahçesine gömülmesinin yıldönümü törenleri esnasında,Tapınak şövalyelerinin sadece sese odaklanabilen zombileşmiş iskeletlerinin mezarlarından çıkarak insanları avlamalarının anlatıldığı İspanyol yapımı korku filmi.






Hartum - Khartoum - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sudan'dan Mısırlıları çıkarma emri alan bir İngiliz general, Müslümanların tehdidi altındaki halkı korumak için Hartum'da kalır, ancak Müslüman güçlerin başındaki komutan, onu hem savaş tecrübesi hem de inancı konusunda zorlayacaktır.






Harlem Polisleri - Kara Tehlike - Cotton Comes To Harlem - 1970 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gravedigger Jones and Coffin Ed Johnson are two black cops with a reputation for breaking the odd head. Both are annoyed at the success of the Reverend Deke O'Mailey who is selling trips back to Africa to the poor on the installment plan. When his truck is hijacked and a bale of cotton stuffed with money is lost in the chase, Harlem is turned upside down by Gravedigger and Coffin Ed, the Reverend, and the hijackers. Much of the humor is urban black, which was unusual in 1970.

Google Çeviri - Gravedigger Jones ve tabut Ed Johnson, tek kafayı kırmak için bir üne sahip iki siyah polis. Her ikisi de taksit planında yoksullara Afrika'ya geri geziler satan Rahibe Deke O'Mailey'nin başarısına kızıyorlar. Kamyonu kaçırıldı ve kovalamacada pamuklu bir balya kaybedildi, Harlem Gravedigger ve Coffin Ed, Rahip ve kaçıranlar tarafından baş aşağı döndü. Mizahın çoğu, 1970 yılında alışılmadık olan kentsel bir karadaydı.






Zombilerin Vahşeti - The Treasure Of The Living Dead - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

An expedition searching for treasure supposedly buried by the German army in the African desert during WW II comes up against an army of Nazi zombies guarding the fortune.

Google Çeviri - II. Dünya Savaşı sırasında Alman Ordusu tarafından Afrika çölünde gömüldüğü varsayılan hazineyi arayan bir keşif heyeti, serveti koruyan bir Nazi zombi ordusuna karşı geldi.






Mcconnell Hikayesi - The McConnell Story - 1955 - BRRİp 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mac's plans to settle down and raise a family are upset by the Korean War. He goes as a fighter pilot and returns a hero, the first triple ace of the war. His neighbors have built a home for Mac and his devoted wife and their three children. Now he has an offer to test pilot new Sabre Jets. His wife is uneasy but knows she cannot ground her man.

Google Çeviri - Mac'in yerleşmeye ve bir aileye sahip olma planları, Kore Savaşı'nda üzülüyor. Savaş pilotu olarak gider ve savaşın ilk üçlü ası olan bir kahraman getirir. Komşuları Mac ve onun ayrılmış eşi ve üç çocuğu için bir ev inşa ettiler. Artık pilot yeni Saber Jets'i test etme teklifi var. Karısı huzursuzdur, ancak adamını dayayamayacağını biliyor.






Macera Böyle Başladı - It Started In Naples - 1960 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Evli olan kardeşinin ölümü üzerine İtalya’ya gelen bir Amerikalı adamın kardeşinin geride başka bir kadından olan bir çocuk bıraktığını öğrenmesi ile gelişen olayların hikâyesi.






Kötülüğün Gücü - İki Ruhlu Adam - Retribution - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir otelin çatısından atlayan Halloween George yoğun bir dönemden sonra kurtarılır.Uzun bir dönemde Psikiyatride genç Dr Jennifer tarafından tedavi görür ve hayata tekrardan sarılmaya başlar.Fakat gördüğü kabuslar onu yine etkisi altına alacaktır.






Korku Şovu 2 - Creepshow 2 - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1982’deki Romero-King işbirliğinin meyvesi Creepshow’un başarısı, ilki kadar tatmin edici olmasa da kendince kültleşmeyi bilen bu devam filmine vesile oldu. Bir kez daha 50’lerin E.C. Comics dönemi korku çizgi romanlarına öykünen bu hikaye derlemesini bu kez Romero yönetmediyse de, senaryoya imza atmayı bilmiş. King’in çok sevilen Raft’ını da içeren derlemede İhtiyar Şef Odunkafa ve Otostopçu diğer öyküler. Kalitesi, içerdiği öykülerle paralel yükselip alçalan filmin yönetmeni Michael Gornick’in, Romero’nun yetiştirmesi olduğunu da ekleyelim.