S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Acımasız Katil - The Killer - 1989 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jeffrey hayatını kiralık katil olarak kazanmakta ve bu konuda en iyisi olduğunu da bilmektedir.Ye altı örgütlerinden biri tarafından son bir iş daha yapması istenir ancak peşinde en az onun kadar ünlü bir polis olan Lee vardır ve Lee,her ne pahasına olursa olsun onu durdurmaya azimlidir.Bu son iş sırasında oyuna getirilen Jeffrey ile olay yerine neden geldiği bilinmeyen sevgilisi de yaralanır.Onu uzun zamandır takip etmekte olan Lee de ilk defa onun hakkında bir ipuçu ele geçirir.Artık iyi ile kötünün kaçınılmaz kozlarını paylaşacakları son çatışmaya çok az kalmıştır.






Bağişlanan Günahlar - Absolution - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Erkekler okulunda öğretmen olan rahip Goddard, birini öldürdüğünü itiraf eden öğrencisinin şaka yaptığını anlamaz ve oyuna gelir. Ancak bu şakanın ardından gelen gerçek cinayetler, rahibin kontrolünü kaybetmesine yol açar.






Barış Hoteli - Peace Hotel - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A retired old west killer sets up a hotel for vagrants and wayward souls called Peace Hotel. When a woman with a gang on her tail attempts to hide there the owner of the hotel must revert to his old ways to protect his hotel.

Google Çeviri - Bir emekli eski batı katil Peace Hotel adlı bir serseri için otel ve nazlı ruhları kurar. Onun kuyruğunda bir çete ile bir kadın var gizlemek çalıştığında otel sahibi yaptığı otel korumak için kendi eski günlerine geri döndürülmelidir.






Bay Mükemmel - Mr. Wonderful - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Electrician Gus gets the chance to fulfill a childhood dream by buying an old bowling-alley with some of his friends. Unfortunately, due to the alimony payments he has to make to his ex-wife Leonora, the bank refuses to loan him the down payment. Knowing that when she marries again she loses her alimony rights, Gus tries to speed things up by bringing Leonora together with all the potential husbands he can find. Although this approach isn't very successful, it awakens feelings in both of them they didn't know they still had.

Google Çeviri - Elektrikçi Gus birkaç arkadaşı ile eski bowling-salonu satın alarak çocukluk hayalini yerine getirmek için şans olur. Ne yazık ki, o eski eşi Leonora için yapması gereken nafaka ödemeleri, banka ona peşinat kredi reddeder. yine evlendiğinde ona nafaka haklarını kaybeder bilerek, Gus bulabilirsiniz tüm potansiyel kocaları ile birlikte Leonora'yı getirerek şeyler hızlandırmak için çalışır. bu yaklaşım çok başarılı olmasa da, onlar hala olduğunu bilmiyordum her ikisi de duygularını uyandırır.






Conagher - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Vahşi Batı'da sığır çobanlığı yapan ve çeşitli maceralar yaşayan Conagher isimli efsanevi bir kovboyun öyküsü...






Gizli Güç - The Star Chamber - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Görmeye alışkın olduğumuz olayları hatırlatacak son derece sürükleyici ve gerçekçi bir macera ! Genç bir yargıç olan steve hardin mahkeme salonunda, kurnaz avukatların kanundaki boşluklardan yararlanması sayesinde azılı suçluların serbest kaldığını görür ve bu nedenle vicdanıyla savaşmak zorunda kalır, ta ki "the star chamber" adında kendi adalet anlayışlarıyla kararlar veren güçlü bir toplulukla karşılaşana dek.






Mary Reilly - 1996 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

19. Yüzyılda İngiltere'de geçen ve Dr. Jekyll ve Mr. Hyde hikayesinin farklı bir uyarlaması olan filmde Dr. Jekyll'ın evinde hizmetçi olarak çalışan Mary Reilly, ev sahibinin iki farklı kişiliğine de aşık oluyor. Mary Reilly çocukluğunda babasının şiddetine maruz kalmış bir genç kadındır ve şimdilerde kendini Dr. Jekyll'ın evinde güvende hissetmektedir. Zira yoksullukla boğuna Mary için tanınmış ve zengin bir doktor olan Jekyll'ın evi bulunmaz bir fırsattır. Bu güven hissiyatı, doktorun yeni asistanı Mr. Hyde gelene dek sürer. Mr. Hyde ile birlikte gerçek kötülükle tanışmaya başlayan Mary, bu iki adama da zamanla aşık olmaya başlar.