S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Gün Işığı - Light Of Day - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joe ile kardeşi Patti, sadece müzik konusunda anlaşırlar. Sonra işin aslı anlaşılır. Patti'nin bir çocuğu vardır ve genç kadın, onun babasının kimliğini bir türlü açıklamamaktadır. Sonunda Joe arabuluculuk yapmayı, Patti'yi tüm aile ile barışmayı düşünür, ama trajik bir gelişme her şeyi altüst eder. Önde bir dram, fonda başarıyla kullanılmış rock müziği var.






Gökler Hakimi - The Pumaman - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Low-budget film about a young man given a mystical medallion by an Aztec shaman, in order to become a puma-empowered champion like his father before him. In trying to initially locate the young man, the shaman has the nasty habit of pushing candidates out of windows to test them ("Nope, not him.")

Google Çeviri - Aztek şaman tarafından muzaffer bir madalyon kazanan, genç bir adam hakkında düşük bütçeli film, babası gibi puma yetkisi altındaki bir şampiyonu olmak için. Başlangıçta genç adamı bulmaya çalışırken şaman, adayları test etmek için adayları pencereden dışarı doğru itmek gibi kötü bir alışkanlığa sahiptir ("Hayır, kendisi değil").






Gençlik Günleri - Body Rock - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chilly is just a guy from the streets with a talent for break-dancing. When his wicked moves catch the eye of an industry pro, Chilly finds his dreams of fame and fortune coming true, for better or for worse.

Google Çeviri - Chilly, break-dans için yetenekli sokaklardan sadece biridir. Kötü niyetli hareketleri bir endüstri profesyonelinin dikkatini çektiğinde, Chilly şöhret ve servet hayallerini daha iyi veya daha kötü yapmak için bulur.






Gençlik Duyguları - Jeremy - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Shy cellist boy meets upperclassmen ballet dancing girl at school. They experience first-time love, then happenstance pulls them apart.

Google Çeviri - Utangaç çellist çocuk okuldaki üst sınıf bale dans kızıyla tanışır. İlk kez sevgi duyuyorlar, sonra tesadüf onları parçalara ayırıyor.






Gecenin Çığlığı - Night Screams - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A football star throws a party for his friends. Two insane killers escape from a nearby asylum on that same night, and in their efforts to elude authorities, wind up at the party.

Google Çeviri - Bir futbol yıldızı arkadaşlarına bir parti veriyor. Aynı gece iki deli katiller yakındaki bir sığınmadan kaçıyorlar ve yetkilileri terk etme çabalarıyla partiye giriyorlardı.