S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli Deney 2 - The Terror Within 2 - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In a post-apocalyptic world full of terrifying mutants known as gargoyles, survivors of the last human colony battles against intruding gargoyles a few miles below the Earth's surface.

Google Çeviri - Gargoyles olarak bilinen korkunç mutantlarla dolu bir kıyamet sonrası dünyasında, son insan kolonisinin hayatta kalanları, dünyanın yüzeyinin birkaç mil uzağındaki gargoitlere karşı savaşır.



Soğuk İntikam - Dawn Rider - 2012 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Silahlı soyguncu John Mason (Slater)'un babası maskeli haydutlarca vurularak öldürülünce, Mason onu öldürenlerin izini sürmek için gözü kararmış bir şekilde yola koyulur. Bu arayışı sırasında, John'un en iyi arkadaşının taparcasına sevdiği azimli ve güzel bir kadın olan Alice'e aldanmasıyla kendini korkunç bir aşk üçgenin içinde bulur.



Silahınla Gez - Ace High - I Quattro Dell`Ave Maria - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A recently-escaped bandit forms an unlikely alliance with two bounty hunters and an acrobat to get revenge against the people who framed him.

Google Çeviri - Kısa süre önce kaçan eşkıya, iki bereket avcısı ve kendisini kuşatan insanlara karşı intikam almak için akrobat ile olası bir ittifak oluşturuyor.



Silahınla Gez - Ace High - I Quattro Dell`Ave Maria - 1968 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A recently-escaped bandit forms an unlikely alliance with two bounty hunters and an acrobat to get revenge against the people who framed him.

Google Çeviri - Kısa süre önce kaçan eşkıya, iki bereket avcısı ve kendisini kuşatan insanlara karşı intikam almak için akrobat ile olası bir ittifak oluşturuyor.



Shalako - 1968 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sean Connery'yi bu sefer bir kovboy olarak görüyoruz ve ona seksi aktris Brigitte Bardot eşlik ediyor. Kötülere karşı bu ikilinin müthiş mücadelesi nefes kesiyor. Louis Lamour'dan oldukça standart bir Western. Arayıcı ve iz sürücü Shalako, Kızılderili ayaklanmasından dolayı tehlikede olan bir grup Avrupalı arayıcıyı kurtarmak zorundadır.



Sevişme Günleri - Saturday Night And Sunday Morning - 1960 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1950’lerin sonunda İngiltere’de ortaya çıkan “Özgür Sinema/Free Cinema” akımının en başarılı örneklerinden biri sayılan “Saturday Night and Sunday Morning” Arthur Seaton (Albert Finney)’ın özelinde, fabrika dumanlarıyla kararmış Nottingham kentindeki işçi ailelerinin yaşamına tanıklık etmemizi sağlıyor. 
Arthur bir montaj fabrikasında çalışan, ailesiyle yaşayan, uçarı, sorumsuz, yaşadığı hayata öfkeli bir genç. Gelecek daha güzel günlerin hayalini kurarken bir yandan da hafta sonları publarda körkütük sarhoş oluyor, arkadaşının karısıyla yatıyor, komşu kadına havalı tüfekle ateş ediyor, aşık oluyor.



Sevgilim Lili - Darling Lili - 1970 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Set during World War I, this movie is a cute spin on the Mata Hari legend.

Google Çeviri - Birinci Dünya Savaşı sırasında ortaya çıkan bu film, Mata Hari efsanesinde sevimli bir dönüş.



Sev Ve Öldür - Requiescant - 1967 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Requescant (L.Castel)'in ailesi ve birçok masum sivil, iç savaşın bitimine yakın karmaşada, çok zengin ve aynı zamanda büyük güç ve otorite sahibi Ferguson (Mark Damon) tarafından vahşice katledilir. Requescant o sırada çocuktur ve sıyrıklarla bu katliamdan kurtulur, fakat kimse farkına varmaz. Sonrasında bir aile tarafından büyütülen Requescant, büyüdüğünde geçmişini sorgulayıp, neler olduğunu çözecek ve Ferguson'dan intikam alıp düzenini yıkmak için savaşacaktır.



Savaş Türküsü - Ümit Kanatları - Battle Hymn - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gerçek bir savaş kahramanı olan Albay Dean Hess'in yaşam öyküsünden yola çıkılarak çekilen filmde, Rock Hudson, Kore Savaşı çıkınca yeniden göreve çağrılan rahip Dean Hess'i canlandırıyor. Hess, bölgede görev yapacak savaş pilotlarını eğitmek için Koreye çağrılmıştır.



Şatonun Ruhları - High Spirits - 1988 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fantastik korku sinemasının unsurlarını ustaca kullanarak seyirciyi ters köşeye yatıran nitelikli bir komedi. İrlanda’da bir şato sahibi daha çok turist çekmek amacıyla sahte bir söylence yayar ve şatosunun lanetli olduğunu iddia eder. Hikayelere kulak asmayan iki Amerikalı turist şatoya gelince işlerin sanıldığından daha karmaşık olduğu anlaşılır.