S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kocalar - Husbands - 1970 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

New York'un Long Island bölgesindeki banliyölerden birinde aileleriyle birlikte yaşayan Archie (Peter Falk), Harry (Ben Gazzara) ve Gus (John Cassavetes) adlarında orta yaşlı üç arkadaş filmin hemen başında bir kalp krizi sonucunda aniden ölen bir arkadaşlarının cenaze törenine katılırlar. Eşi ve küçük çocuklarını geride bırakarak giden bu yakın arkadaşlarının zamansız ölümü onları sarsmıştır.

Orta yaş krizine girmiş bu üç arkadaş erken gelen bu ölüm karşısında geleceklerinden endişe duymaya başlarlar ve bir süreliğine her şeyi bırakıp özgür ve sorumsuz günler yaşamaya karar verirler. İki gün boyunca amaçsızca sağda solda vakit geçiren üçlü önce boş bir spor salonunda basketbol oynarlar, sonra da iyice sarhoş olup bir metro istasyonunda uyurlar. Ardından karısıyla kavga eden Harry Londra'ya gitmeye karar verir. Archie ve Gus da onu yalnız bırakmazlar ve hep birlikte İngiltere'ye uçarlar.

Londra'da ilk önce pahalı bir otele yerleşirler, tanıştıkları üç kadınla birlikte kumarhaneye gidip eğlenirler, sonra sarhoş olup kadınları da yanlarına alarak odalarına çıkarlar. Gus Mary Tynan (Jenny Runacre) adındaki uzun boylu nörotik kadınla eşleşmiştir. Archie Julie (Noelle Kao) adında İngilizce konuşamayan Asyalı kadınla, Harry ise Pearl Billingham (Jenny Lee Wright)'la aynı odayı paylaşırlar.

Bir süre sonra Gus ve Archie New York'a dönmeye karar verirler ama Harry'yi birlikte gelmeye ikna edemezler. Londra'da son bir alem yaptıktan sonra aileleri için bazı hediyeler alan Gus ve Archie eve dönerler.